b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Roland Garros : A. Zverev – M. Cecchinato – 10/02 14:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 14:30

Zverev az előző fordulóban majdnem kikapott Herbert ellen és ez sokakat meglepett. A jelenleg hetedik helyezett teniszező ennél jóval magabiztosabb teniszt szokott hozni, ám két nappal ezelőtt nagyon pontatlan volt és ez majdnem végzetesnek bizonyult. Ma pedig az a Cecchinato lesz az ellenfele, aki tipikus salak játékos, minden borítást figyelembe véve csak salakon nyert eddig ITF, Challenger és ATP tornát és idén 16:8-as mérlege van ezen a borításon.  Ami az olasz teniszező mellett szólhat, hogy Zverev adogatóként sebezhető, márpedig Cecchinato elég komolyan kihasználja a lehetőségeket és átlagosan 52,18%-os kihasznált bréklabda átlaga van salakon a teniszezőnek. Cecchinatot láthattuk Rómában és itt a Roland Garroson is játszani, ráaádul a francia grand-slam tornán immáron az ötödik meccsét rója az olasz, ami ma döntően befolyásolhatja a mérkőzés kimenetelét. Zverev mindenképp frissebb lesz a mostani meccsen, és ugyan a salak borítás nem a kedvence a németnek, ettől függetlenül győzelmet várunk tőle. A fogadásunk pedig arra vonatkozik, hogy Zverev nyer, ám ezt nem egyenes szettekben, hanem legalább egy szett vesztéssel fogja megoldani. A tippünk egyébként 3-1-es végeredmény lenne ezen a meccsen.

📊 Ajánlott predikció: 
A. Zverev és igen (Győztes + Mindkét játékos nyer egy szettet)

odds: 
2.50 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: