b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Részletezz és nyerj utolsó felvonás!

Mai napra utolsóként egy Török találkozót néztünk ki magunknak. Méghozzá két remek támadósorral rendelkező csapat találkozójára esett a választásunk. Kik lennének ők?!

Névtelen
Jelenlegi tabella négy fordulót követően.

A Fenerbahce – Basaksehir találkozóra gondoltunk.  Négy fordulót követően a két gárda a 4., illetve 6. pozíciót foglalja el a tabellán és felemás szezonrajtot vettek. Hiszen a vendég Basak két győzelem és egy vereséget tudhat magáénak és összességében 4-4-es gólarányt hoztak össze három forduló alatt, e közbe a hazai Fener nagy meglepetésre még “csak” egy győzelemnél és két döntetlennél jár. Ami viszont elmondható és látható, hogy a Fener esetében a három mérkőzésen, megtörtént a gólváltás, de a 2,5 over opció is, míg a Basak esetében egy alkalmat kivéve megtörtént szintén a gólváltás és a 2,5 over is.

Fogadóirodák nem tudják helyén kezelni a mérkőzést, hiszen szezon kezdete van bármi megtörténhet, illetve összességében a két csapat hasonló erőt képvisel. Igaz a Fener jobb játékosokkal rendelkezik papíron. Ami viszont ma gyengítheti a hazai esélyeket, az nem más, mint Fernandao, Potuk és van Persie hiánya, illetve még kérdéses lehet Ekici és Zeybek játéka is a mai találkozón. A másik csapat teljes kerettel érkezik ma a Sükrü Saracoglu Stadionba.

A Fener jól teljesít otthon és remek mérkőzéseket játszik, illetve látható, hogy szinte miden hazai mérkőzésen betalál a vendégeinek. De a Basak sem egy egyszerű vendég aki feltartott kézzel érkezik másokhoz és ezt remekül mutatja, az idegenbeli statisztikájuk is, hiszen legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésükén 9 alkalommal betaláltak az ellenfeleiknek.

Összességében, mi a találkozón ilyen erőviszonyok, előfeltételek és csatársoroknak köszönhetően bizalmat szavaztunk a gólváltásnak, illetve véleményünk szerint ez a találkozó nem lesz egy döntetlen kimenetelű mérkőzés, ezért mi várunk egy harmadik találkozót a mérkőzésen!

A mérkőzés végeredménye:2-3

A tippjeink pedig:
1. tipp:
Fenerbahce – Istanbul Basaksehir 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,80

2. tipp:
Fenerbahce – Istanbul Basaksehir
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
odds:1,95

3. tipp:
Fenerbahce – Istanbul Basaksehir
Tipp:Több, mint 0,5 (Vendég csapat gólszám)
odds:1,65

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: