Részletezz és nyerj utolsó felvonás!

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Mai napra utolsóként egy Török találkozót néztünk ki magunknak. Méghozzá két remek támadósorral rendelkező csapat találkozójára esett a választásunk. Kik lennének ők?!

Névtelen
Jelenlegi tabella négy fordulót követően.

A Fenerbahce – Basaksehir találkozóra gondoltunk.  Négy fordulót követően a két gárda a 4., illetve 6. pozíciót foglalja el a tabellán és felemás szezonrajtot vettek. Hiszen a vendég Basak két győzelem és egy vereséget tudhat magáénak és összességében 4-4-es gólarányt hoztak össze három forduló alatt, e közbe a hazai Fener nagy meglepetésre még “csak” egy győzelemnél és két döntetlennél jár. Ami viszont elmondható és látható, hogy a Fener esetében a három mérkőzésen, megtörtént a gólváltás, de a 2,5 over opció is, míg a Basak esetében egy alkalmat kivéve megtörtént szintén a gólváltás és a 2,5 over is.

Fogadóirodák nem tudják helyén kezelni a mérkőzést, hiszen szezon kezdete van bármi megtörténhet, illetve összességében a két csapat hasonló erőt képvisel. Igaz a Fener jobb játékosokkal rendelkezik papíron. Ami viszont ma gyengítheti a hazai esélyeket, az nem más, mint Fernandao, Potuk és van Persie hiánya, illetve még kérdéses lehet Ekici és Zeybek játéka is a mai találkozón. A másik csapat teljes kerettel érkezik ma a Sükrü Saracoglu Stadionba.

A Fener jól teljesít otthon és remek mérkőzéseket játszik, illetve látható, hogy szinte miden hazai mérkőzésen betalál a vendégeinek. De a Basak sem egy egyszerű vendég aki feltartott kézzel érkezik másokhoz és ezt remekül mutatja, az idegenbeli statisztikájuk is, hiszen legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésükén 9 alkalommal betaláltak az ellenfeleiknek.

Összességében, mi a találkozón ilyen erőviszonyok, előfeltételek és csatársoroknak köszönhetően bizalmat szavaztunk a gólváltásnak, illetve véleményünk szerint ez a találkozó nem lesz egy döntetlen kimenetelű mérkőzés, ezért mi várunk egy harmadik találkozót a mérkőzésen!

A mérkőzés végeredménye:2-3

A tippjeink pedig:
1. tipp:
Fenerbahce – Istanbul Basaksehir 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,80

2. tipp:
Fenerbahce – Istanbul Basaksehir
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
odds:1,95

3. tipp:
Fenerbahce – Istanbul Basaksehir
Tipp:Több, mint 0,5 (Vendég csapat gólszám)
odds:1,65

Sok sikert!

0