b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Részletezz és nyerj utolsó felvonás!

A második elemzésünk ismét egy érdekes találkozóra esett, ahol viszont a végeredmény kimenetelében volnánk biztosabbak, a mérkőzés egy holland és olasz párharcra esett és hogy mi lenne ez?!

A találkozó a Vitesse – Lazio mérkőzés lenne. Elsősorban a hazaiakkal kezdenénk akik a Holland tabellán “meglepetésre” második helyen szerepel és jelenleg négy mérkőzés alatt három győzelem és egy vereség a mérlegük. A hazaik nagy erénye a remek támadójátékuk, hiszen legutóbbi tíz mérkőzésükön minden alkalommal betaláltak az ellenfelek kapujába, igaz otthon felemás a mérlegük, viszont egy igen kellemetlen ellenfélnek számít a holland csapat. A mai mérkőzésen két játékos kényszerül kihagyni a találkozót Kruiswijk és Serero személyében találtuk meg őket. A hazaiak várhatóan a megszokott 4-3-3-s stratégiát fogják alkalmazni és vélhetően a szokásos kezdőcsapattal, Remko a kapuban, a négyes védősor Büttner, Miazga, van der Werff, Dabo, őket követi a középpálya, ahol Bruns, Ali és Foor található, illetve egy remek támadó hármas Linssen, Tim Matavz és Castaignos lesznek várhatóan a keretben. Összességében a Vitesse otthon jó teljesítményt nyújt, viszont a mai ellenfél egy nagyobb falatnak számít, mint akikkel eddig találkozgattak.

Az ellenfél pedig az egyik olasz “nagyágyú” Lazio lesz. Akik az idényt remek formában kezdték és eddig hibátlan formát hoznak. Legutóbb nagy meglepetésre a Milan csapatát megverték 4-1-re. Összesítésben pedig nyolcadik mérkőzése veretlen a csapat. Remek idénykezdet a Juventus elleni szuperkupa döntő megnyerése volt, akkor 3-2-re verték meg az egyik legjobbnak tartott Olasz csapatot. A Lazio egy remek stratégiát használ, mégpedig a 3-4-2-1-es formát erőltetik. Ami egyrészről jó a védekezés esetében is,viszont kiválónak mondható egy támadás felépítésénél is. A kezdőcsapat szokásos felállásban lesz várható. Kapus Strakosha, előtte de Vrij, Radu és Bastos trió. Őket megelőzve a négy középpályás Basta, Jordso, Lucas Leiva, Lulic, illetve a támadósor Milinkovic-Savic, Luis Alberto és Immobile.

Névtelen
Várható kezdőcsapatok!

Összességében ami látható, hogy a Lazio esetében Inzaghi egy remek húzás volt és remek trénerré vált, egyben egy kiváló támadószellemű csapatot sikerült neki összeraknia. Véleményünk szerint a találkozón várhatóak lesznek a gólok, de a vendég siker is ezzel együtt borítékolható! Így a tippünk a találkozóra a vendég győzelemre, illetve a 2,5 gól feletti értékre esett!

A mérkőzés 21:05-kor kezdődik!

A tippjeink pedig:
Vitesse – Lazio (15264 V)
Tipp:Lazio (1X2)
odds:1,85

Vitesse – Lazio (15276 V)
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
odds:1,80

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: