b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Részletezz és nyerj utolsó felvonás!

A másik elemzésünk pedig, egy Török mérkőzésre esett ismét és hasonló eredményekben bízunk a találkozón, mint a tegnap kielemzett Fener-Basak mérkőzésen! Most az Antalyaspor – Galatasaray mérkőzésére esett a választásunk.

A mérkőzésen, az eddig hibátlan formában lévő Galatasaray látogat a gyengébb formában lévő Antalyasporhoz. Ami látható, hogy a vendégek nyáron erősítettek és talán az egyik legjobb igazolások a francia nemzetiségű Gomis megszerzése volt. Gomis remekül beilleszkedett a Török élvonalba és véleményünk szerint az egyik kiemelkedő játékosa lehet a Galatának, ráadásul megköszöni/meghálálja a bizalmat, hiszen három találkozó alatt már négy gólnál és két aszisztnál tart a fiatal játékos. Ráadásul ha ez nem lenne elég, a törökök kedvencével Cigercivel remek párost alkotnak és sorra hozzák a gólokat a találkozókon!

Jelenlegi tabella alapján a második pozícióra elég a Galata helye, természetesen, ha ma nyernek ismét visszaszerzik az első pozíciót. Ahogy említettük is, idáig hibátlan formát hoztak a játékosok három/három a mérlegük és tíz rúgott gól mellé két kapott párosul. A hazaiak két döntetlennel és egy vereséggel rendelkeznek, illetve három rúgott és öt kapott góljuk van jelenleg.

Névtelen
Jelenlegi tabella

Ami egyértelmű számunkra a találkozón, hogy az igazolásoknak, illetve a remek játékosainak köszönhetően a Galta idén is bajnokesélyes lehet és ha így folytatják a góltermelést, akkor az egyik legeredményesebb szezonon lehetnek túl. A másik szinte egyértelmű dolog, hogy a két csapat között kisebb fajta szakadék alakult ki, hiszen a vendégek toronymagasan a legjobbak jelenleg, míg a hazaiak a gyenge támadósoruknak köszönhetően, nehezen tudják bevenni az ellenfelek hálóját, míg a védelmük a mérkőzéseken általában mattolható legalább egyszer. Természetesen, ha nincs elől gólszerzés, marad a bekkelés és a bizalom, hogy szerzünk gólt, de ha elmarad a gólszerzés, akkor ez így hosszútávon nem kamatoztatható és ezt jól tudják a hazaiak is. Így véleményünk szerint lesznek szerkezeti változtatások, főleg a Galata ellen és egy védekező futballt fog játszani a hazai csapat. Viszont ez a vendégek játékába passzolhat is, hiszen a gyors szélsőknek, illetve a fentiekben említett támadó duó gólérzékenységének köszönhetően akár gólokat is eredményezhet, hiszen a helyzetekből lesz a gól és a védekező futballban, van a legtöbb veszély, hiszen folyamatos helyzetekből gól lesz.

Így mi a találkozón az erőviszonyok, a két fél jelenlegi morálja/formája, illetve a vendégek kerete és támadójátéka miatt, bizalmat szavazunk a vendég sikernek!

A mérkőzés végeredménye:1-1

A tippjeink a találkozóra:

1. tipp:
Antalyaspor – Galatasaray (41257 V)
Tipp:Galatasaray (1X2)

odds:1,80

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: