b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Részletezz és nyerj rovat egyetlen tippje!

A mai napra egy érdekes és annál izgalmasabb találkozót választottunk ki a kínálatból! A Bundesliga 2. 6. fordulójának egyik rangadóját szemeltük ki magunknak, ahol várható lesz az adok kapok, viszont a vendégek a találkozó esélyesei!

A találkozó nem más, mint az Erzgebirge Aue – Kiel találkozó, ahol véleményünk szerint, a vendég Kiel számít a mérkőzés esélyesének, viszont mi nem ebben az opcióban találtuk meg a választásunkat. Az elemzésünket a hazai csapattal kezdenénk, akik egy gyenge rajtot követően már három mérkőzése veretlenek! Öt mérkőzés alatt két győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérlegük, hét rúgott és hét kapott gól szerepel a statisztikában. Az Erzgebirge esetében a legeredményesebb játékosuk a német Kopke két rúgott góljával és két aszisztjával. Őt követi az azeri Nazarov. Kettejük játékára egyértelműen számíthat Tedesco Domenico (edző), viszont az egyik alapembere a védelemből eltiltás miatt nem lesz ott a találkozón. Ezeket a tényezőket összevetve a csapat teljes és készen áll az ütközetre. Ami érdekes információ lehet, hogy a hazai csapat, otthon szinte minden mérkőzésen betalál az ellenfeleinek és remekül példázza ezt a jelenlegi tabella is, hiszen látható, hogy a legutóbbi öt találkozón a hazaiak négy alkalommal betaláltak!

1
Jelenlegi tabella.

A vendég csapathoz kanyarodva egy remek sorozatot láthatunk, hiszen a Kiel a harmadik pozíciót foglalja el a táblázatban, három győzelem, egy döntetlenje és egy veresége van a csapatnak, viszont három mérkőzéses győzelmi szériában van a társaság és legutóbbi mérkőzéseit magabiztosan hozta az együttes! Tizenkét rúgott és kilenc gólnál tartanak. Több pilléren áll a vendégek támadójátéka, hiszen több játékosuk is képes gólokat szerezni, az egyik legjobbjuk Ducksch, aki három találatnál jár. De ne feledkezzünk meg Drexler, Lewerenz, Schindler trióról sem, akik szinte minden mérkőzésen hozzák a tőlük várt mutatókat és mérkőzésről mérkőzésre, helyzeteket alakítanak ki, illetve gólokat szereznek. A Kiel legutóbbi öt mérkőzését mindet megnyerte, viszont jellemző a mérkőzéseire, hogy gólt is kapnak. A legutóbbi öt mérkőzést tekintve, mindenütt megtörtént a gólváltás. Ha idegenbeli statisztikát tekintünk, akkor látható, hogy a vendégek képesek gólokat szerezni és nem akadály, mások szurkolótábora, illetve nézői előtt futballozni. Egy igazán kellemetlen ellenfélnek számítanak, akik ma megnehezíthetik az Aue sorsát!

g
Góllövőlista. 

Összességében a két csapat lendületben van a bajnokságban, mindkét fél három mérkőzése nem talált legyőzőre, illetve gólokat szereznek. A hazaiaktól a hazai pálya előnye, a lendület vétel, illetve a remek támadósor miatt várjuk a gólokat. A vendégektől pedig egyértelműen az utóbbi idők eredményessége, illetve a gólérzékeny támadók miatt várunk legalább egy találatot a mérkőzésen!

A mérkőzés 18:30-kor kezdődik!

A tippünk pedig:
Erzgebirge Aue – Holstein Kiel (30706 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,85

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: