b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

RÉSZLETEZZ ÉS NYERJ PRÉMIUM TIPP

Mára egy igen pikáns és paprikás hangulatú mérkőzést sikerült kiválasztani a kínálatból, méghozzá a Török bajnokság Super Ligájának 5. fordulójának egyik legjobb mérkőzése lesz ez. Két olyan csapat fog ma megmérkőzni egymással, akik benne vannak utóbbi időkben az adok kapokban..

Melyik mérkőzés lenne ez?!

A találkozó nem más, mint a Basaksehir – Trabzonspor lenne, ahol a hazaiak csütörtökön, még az Európa Ligában mérették meg magukat a Ludogorets ellen, ahol nagy meglepetésre egy 0-0-s végeredmény született. A hazaiak viszont a bajnokságban remekül szerepelnek idáig, hiszen egy botlást  szenvedtek el négy mérkőzésből, a többit mindet megnyerték! Jelenlegi mérlegük tehát négy mérkőzés alatt három győzelem és egy vereség. Szintén érdekes információnak számít, hogy a Basak minden találkozóján betalált a feleknek és a négy mérkőzésen, három alkalommal megszületett a gólváltás is, illetve a 2,5 gól feletti opció is. A csapat viszonylag egyben van, egy biztos hiányzója lesz a csapatnak méghozzá Chedjou, aki hátsérüléssel bajlódik. Amúgy a csapatban van több tehetséges labdarúgó is, illetve régi sztárok is megtalálhatóak, gondolunk itt Adebayorra, vagy éppen Clichy, Frei, Inler és sorolhatnánk. Igazán kiváló csapat összetételnek mondható még Európai szinten is, nemhogy egy Török bajnokságban.

A következőkben a vendég Trabzonsporra terelnénk az elemzést és itt is remek statisztikába botlunk. Hiszen a vendégek a tabellán egy hellyel vannak lemaradva a hazaiaktól. Jelenleg a hetedik pozíciót foglalják el a tabellán, két győzelem, egy döntetlen és egy vereség a mérlegük. Viszont, ami látható, hogy a Trabzon nem kínlódik a gólszerzés tekintetében, minden találkozóján betalált eddig és egy igazán kellemetlen ellenfélnek számít! Mind a négy lejátszott találkozóján a bajnokságban szerzett tehát gólt, de kivétel nélkül kapott is! Ami érdekes lehet még, hogy minden találkozón megszületett a 2,5 gól feletti opció is! A vendégek keretében szerepel a sokak által ismert “Török ikon” Yilmaz, aki remek csatárnak számít, illetve még van több tehetséges játékos is a keretben, például Sahan, Kucka, Sosa, Castillo, Onazi és Rodallega. A Trabzon nagy előnye, hogy ha valamelyik fentiekben említett játékosnak nem megy, akkor a csapategység lép életbe és ezt remekül példázza a góllövőlista is, hiszen Yilmaz három, Rodallega kettő, Sahan kettő és a többi játékos egy-egy gólnál tart jelenleg. Így több pilléren áll a gólszerzés lehetősége és ma este bármelyik játékos betalálhat a vendégek közül! Ráadásul egy kis előnyben is van ma a Trabzon, hiszen a hazaikban benne lehet még a csütörtöki meccs, illetve mindenkire számíthat a vendégek trénere.

Összességében tehát a két fél remek formát hoz a bajnokságban, illetve támadóik “ontják” magukból a gólokat. Az első tippünk tehát a gólváltásra esett, hiszen a Basak otthon kegyetlen és szinte minden mérkőzésén szerez gólt, míg a Trabzon a csapategység, illetve a remek játékosainak köszönhetően szintén képes minden mérkőzésen a gólszerzésre. Míg a második tippünk a 2,5 gól feletti opció, amelynek egyértelmű a választása, hiszen a Trabzon minden mérkőzésén megszületett a 2,5 gól feletti opció, míg a Basak mérkőzésen 4/3 ez a mérleg, így mi bízunk benne, hogy ma is megszületik a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció is!

Névtelen
Jelenlegi tabella négy forduló után.

A mérkőzés 16:00-kor kezdődik!

A tippjeink pedig:

Istanbul Basaksehir – Trabzonspor
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 
odds:1,70

Tét:15 egység

Istanbul Basaksehir – Trabzonspor
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
odds:1,65

Tét:15 egység

Sok sikert!

 

0
%d bloggers like this: