b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Részletezz és nyerj második rész!

A második elemzésünk a Premier League korai rangadójára esik, amit 13:30-kor rendeznek az Etihad Stadionban.

A mérkőzésen két “nagyágyú” Manchester City és a Liverpool fog találkozni. A mérkőzés előszele, hogy a vendégek remek formába lendültek és a trénerük J. Klopp kiváló munkájának köszönhetően a csapat kezd összeérni. Véleményünk szerint  a mai találkozó nem lesz egy gyaloggalopp egyik fél számára sem és ha azt nézzük, hogy milyen játékosok szerepelnek a keretben, hát lesz mit nézni a mai találkozón!

Egy biztos, hogy a Pool bekezdett, mint a bajnokságban, mint a Bajnokok ligájában. Az európai kupaporondon a Hoffenheim csapatát hagyta maga mögött, méghozzá egy 6-3-as összesítéssel, míg a bajnokságban a pihenőt megelőzően az Arsenal csapatát verte meg csúfosan 4-0-ra a csapat. Összességében, remekül igazolt a csapat, illetve elől erősödött a játék, hiszen Mane-Salah kettős remek formát és tempót diktál és ezzel a gyorsasággal nehezen veszik fel a PL védők a versenyt. A hazaiakat sem kell félteni, illetve remek játékosok alkotják a keretet, viszont még a Manchesteri csapat nem találkozott a bajnokságban hasonló erejű csapattal és ma kíváncsiak leszünk, hogy mire is lesz képes a hazai csapat és lendületben lévő együttessel szemben.

Mindkét csapat hasonló teljesítménnyel rendelkezik, hiszen 2-1-0-s mérleget tudnak felmutatni, illetve a gólok tekintetében a vendégek jobban állnak, hiszen 8 rúgott és 3 kapott találat áll a statisztikában, illetve a City 5-2-es gólarányt tudhat magáénak.

tabella
Jelenlegi tabella három fordulót követően.

Ami miatt, ma viszont esélytelenként kezelik a Poolt, hogy a City remekül teljesít otthon és 2016.02.06. óta nem szenvedett vereséget hazai körülmények között. Igen ám, de ma mi bízunk Klopp mesterben és tanítványaiban, illetve az előző mérkőzések alapján, ma ez nem ennyire lefutott mérkőzés. Egymás elleni mérkőzések alapján legutóbb március közepén találkoztak a felek egymással, akkor 1-1-es végeredmény született! Véleményünk szerint ez az eredmény a mai találkozón is bekövetkezhet, viszont nem bátorkodunk megtippelni a végeredményt e helyett, inkább a gólokban, illetve egy kétesélyes vendég és döntetlen tippben láttunk fantáziát!

Ezért a mai tippjeink a találkozóra:

Mérkőzés végeredménye:5-0

1. tipp:
Manchester City – Liverpool (09090 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,55

2. tipp:
Manchester City – Liverpool
Tipp:Döntetlen vagy Liverpool (Kétesély)
odds:2,00

3. tipp:
Manchester City – Liverpool
Tipp:Több, mint 2,5 gól (Gólszám 2,5 gól)
odds:1,75

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: