b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Részletezz és nyerj első rész!

A mai napot egy Skót találkozóval nyitnánk, méghozzá a kiváló formában lévő Aberdeen csapatára tennénk le a voksunkat!

A mérkőzésen a Hearts lesz a házigazda, akik felemás mérleggel rendelkeznek, hiszen négy mérkőzés alatt egy győzelem egy döntetlen és két vereség a mérlegük. Eddig a találkozók alatt három alkalommal zörgettek hálót, viszont az övéket hatszor rezgették meg. Ami egyértelmű, hogy a vendégek számítanak a mai mérkőzés esélyeseinek, méghozzá azért, mert idáig a bajnokságban az egyedüli hibátlan formával rendelkező csapatnak számít az Aberdeen, illetve a tegnapi Celtic győzelem után, nekik is ma kötelező a győzelem, a tabella első pozíciójának megszerzése érdekében!

Remek mutatók a csapat egységnek köszönhető, hiszen nem egy játékos, vagy pár játékosra épül a keret, hanem mindenki, mint egy csapat küzd a pályán és tesz meg mindent egymásért. Ezt remekül mutatja a góllövőlista is, amelyen nyolc játékos is szerepel és ki kell emelnünk, hogy összesen 10 gólból egy játékos May rúgott 2 gólt, a többiek pedig 1-1 gólon osztozkodnak. Egyértelműnek látszik az is, hogy ha valakinek nem megy, akkor mindig van valaki a keretben, aki képes veszélyeztetni az ellenfelek hálóját, illetve bármikor képes az Aberdeen egy vesztes mérkőzést is megfordítani. Jelenlegi tabella alapján a második pozíciót foglalja el a csapat 4-0-0-s mérleggel és tíz rúgott öt kapott találattal!

tabella
Az első hely ma a tét, így kötelező a győzelem!

A szünet előtt volt egy eseménydús találkozója a csapatnak, ahol a Patrick vendégeként egy 3-4-es mérkőzésbe futott bele a csapat, viszont ki lehet emelni, itt is azt a küzdést és akaratot, amelyet az Aberdeen játékosai mutattak, hiszen többször hátrányból voltak képesek felállni, majd mikor fordítottak, a bekapott gól után sem hagyott alább a csapat szenvedélye és a végén ez kamatozott és így nyertek 3-4-re végül!

Összességében, az Abedeen kerete teljes, míg hazai oldalon Smith-Brown sérülés miatt kényszerül kihagyni a találkozót! A felek többször találkoztak már egymássak, viszont a legutóbbi három találkozót mindet megnyerte az Aberdeen! Így erre a mérkőzésre egyetlen egy tippel készültünk, méghozzá a vendég sikerre tettük le a voksunkat és bízunk benne, hogy az előző mérkőzésekhez hasonlóan, a mai találkozón is begyűjti a három pontot a vendég csapat! A lehetőség adott számukra, hogy visszaszerezzék az első pozíciót, a vereség nem elfogadható a mai nap, főleg nem egy ilyen gyengébb formában lévő Hearts ellen!

A mérkőzés 16:00-kor kezdődik a mai nap!

Tippünk pedig:

Hearts – Aberdeen (08594 V)
Tipp:Aberdeen (1X2)
odds:1,80

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: