b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Részletezz és nyerj első felvonás!

Az első elemzésünk Olaszországból érkezik, méghozzá a Serie A harmadik fordulójának rangadóját szeretnénk nektek kielemezni, majd a megszokott módon két, három tippet megosztani veletek. A találkozó nem más, mint a Lazio – AC Milan mérkőzés, ahol két nagy múltú csapat mérkőzik meg egymással.

A házigazdák két fordulót követően egy győzelemmel és egy döntetlennel rendelkeznek és két rúgott gól mellé, egy kapott párosul. Ezzel mindössze a kilencedik helyet foglalják el a tabellán. Míg a vendégek, két győzelemmel a negyedik pozíciót foglalják el, illetve öt rúgott gól mellé egy párosul a gólokat tekintve.

tabella
Jelenlegi tabella

Ami egyértelmű, hogy a Milan új tulajdonosa, nem “szórakozik”, hanem súlyos milliókat költött a csapatra és szinte teljes egészében egy megújult Milant láthatunk hétről, hétre. Remek játékosoknak köszönhetően, főleg elől erősödött a Milan, hiszen Suso, A. Silva, Zapata, Borini, Kalinic és hasonló kaliberű játékosok alkotják a keretet.

A mérkőzés pikantériája, hogy mindkét csapatnak ez a győzelem kiharcolása egy presztízs kialakítás is, hiszen aki most nyer, természetesen a tabellán is előkelő pozíciót jelentene, illetve az egymás elleni adok kapok egy rövid időszakra, lecsendesítené a feleket.

Véleményünk szerint, a mai találkozón, a hazaiak mindent belefognak adni, illetve a hazai közönséget természetesen “ki kell” szolgálni. Míg a Milan játékosok, ilyen kerettel és ilyen elszántsággal rég futballoztak és láttuk őket játszani a bajnokságban, így várhatóan, ők is mindent megfognak tenni a győzelemért, illetve gólra törően, támadásokat kialakítva fognak játszani.

Ha az egymás elleni mérkőzéseket tekintjük, akkor látható, hogy mérkőzések sora játszódott már le a felek között, többségben AC Milan sikerrel zárultak a mérkőzések, viszont az is látható, hogy rengetegszer meghozták a mérkőzések a gólokat és a gólváltásokat.

Ha csak a statisztikai adatokból indulunk ki, akkor a Lazio legutóbbi tíz hazai mérkőzéséből kilenc alkalommal szerzett legalább gólt, míg a Milan legutóbbi tíz idegenbeli mérkőzésén minden alkalommal megzörgette a vendéglátói hálóját. Ha azt figyeljük meg, hogy amikor a Lazio fogadta a Milant az otthonában, legutóbbi öt mérkőzésből minden alkalommal megszületett a gólváltás!

Névtelen
Egymás elleni mérkőzések (Lazio – Ac Milan) felállásban

Így ilyen adatokból kiindulva, mi bízunk a mai nap a gólokban, ezért megszavazzuk a ma is a gólváltásnak, illetve a 2,5 gól feletti opciónak a bizalmat! Reméljük, hogy nem ma hagyják ki a helyzeteiket a csapatok!

Mérkőzés végeredménye:4-1

A tippjeink a találkozóra:

1. tipp:
Lazio – Milan
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds:1,70

2. tipp:
Lazio – Milan
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)

odds:1,80

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: