b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Részletezz és nyerj első felvonás!

Az első találkozón egy dán – orosz összecsapást szemeltünk ki a kínálatból. A mérkőzés pikantériája lehet, hogy mindkét csapat remek támadósorral rendelkezik, viszont a védelmük, szinte minden egyes mérkőzésen kap egy-egy gólt, tehát sebezhetőek a hátsó alakzatok. Mit is várnánk egy ilyen mérkőzésen?!

A mérkőzés pontosabban az FC Köbenhavn és a Lokomotív Moszkva párharca lesz, ami tényleg kiszámíthatatlan mérkőzések egyike közé tartozik, hiszen végeredmény tekintetében ez egy igazi háromesélyes találkozó. Viszont az elemzésünket a hazaiakkal kezdenénk, ahol egy gyengébb rajt után kezd helyre állni a rend a csapat háza táján, hiszen a Köbenhavn csapatától nem megszokott ez a kezdés. Nyolc mérkőzés alatt három győzelem, három döntetlen és két vereség a mérlegük és remekül példázza a bevezetésünkben ejtett néhány sor a gólarányukat megnézve, hiszen nyolc mérkőzést követően tizenkét rúgott és tizenegy kapott gólnál jár a csapat. Az-az szinte minden mérkőzésen megszületik a gólváltás a Köbenhavn találkozóit tekintve. A hazaiak a mai mérkőzésen három játékost kell nélkülöznie, hiszen sérüléssel bajlódnak a játékosai, pontosabban Johannson, Santander és Toutouh. A várható kezdőcsapatról végre sikerült pontos információkat szereznünk.

A kapuban a szokásos R. Olsen, őt megelőzően a védelem oszlopos és rutinos tagjai Bengtsson, Boilesen, Lüftner és Ankersen, őket követi Kusk, Kvist, Zeca és Verbic, majd a támadóduó Pavlovic és Soteriou. Az alap felállásuk szinte minden találkozón a 4-4-2-es stratégia, amit inkább az agresszív letámadások és presszionálások jellemeznek. A Köben hazai pályán nagyon jól szerepel és legutóbbi öt hazai találkozóján veretlen, viszont ami elmondható a mérkőzéseiről, hogy mind az öt találkozón megszületett a gólváltás is! A hazaiak előnye lehet, hogy magas játékosok alkotják a keretet, így pontrúgásokból, illetve beívelésekből nem lesz hiány a mérkőzésen és szerintünk legalább egyszer, már csak a hazai pálya miatt is, betalálnak a kellemetlen orosz ellenfélnek.

Következő rövid elemzésben, a vendégekről ejtenénk pár szót. A Lokomotív a Premjer Ligában a második pozíciót őrzi és kilenc találkozóból, mindössze egy vereséget szerzett, azt is meglepetésre a Tosno ellen. Viszont ezen kívül hat győzelme és két döntetlenje van a csapatnak. Ami látható, hogy elől itt is gólérzékeny és technikás támadósorral rendelkezik a moszkvai csapat, illetve a középpályájuk remekül szervezi a támadásokat, viszont a védelmük több mérkőzésen is mattolható volt. A mai mérkőzést három játékos kényszerül kihagyni, személyszerint Corluka, Natcho és da Silve Ferreira. A vendégek várható kezdőfelállása a megszokott lesz, Guilherme a kapuban, őt követve Pejclnovic, Kverkvelia, Mykhalyk. Középpályán Farfán, Fernandes, Denisov, Miranchuk és Vladislav, őket megelőzve a támadók Miranchuk és Éder. Az alap stratégiája a moszkvai csapatnak a 3-5-2es felállás, ami lényegében a támadó foci alapja, véleményünk szerint a remek középpálya ma is megfogja csillogtatni tudását és vélhetően, egy kemény mérkőzésre számíthatunk, viszont a két támadó felállásban futballozó csapat, egy kezdeti tapogatós focit követően, egy gólokban gazdag mérkőzést is játszhat.

Névtelen
Várható kezdőcsapatok.

Összességében, mi így a találkozón, a hazai pálya előnye, a pontrúgások veszélyessége, illetve a hazai teljesítmény miatt várjuk a hazai találatot, viszont a vendégek sem veszíteni érkeznek Dániába és véleményünk szerint ma ők is 110%-n fognak pörögni és a mérkőzésen Éder, Miranchuk páros szállíthatja a gólokat, viszont Farfán szabadrúgásaiba is bármikor benne lehet a veszély!

A mérkőzés 19:00-kor kezdődik!

A tippünk a találkozóra:

FC Köbenhavn – Lokomotív Moszkva (12754 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,90

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: