b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Részletezz és nyerj első felvonás

DORTMUND, GERMANY - OCTOBER 28: General view of the Signal Iduna Park prior to the DFB Cup match between Borussia Dortmund and SC Paderborn at Signal Iduna Park on October 28, 2015 in Dortmund, Germany. (Photo by Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images)

Az első felvonásban a második nap rangadóját elemeznénk, illetve két tippel is készülnénk. A mérkőzés nem más, mint a Tottenham – Borussia Dortmund összecsapás lesz, ahol két remek csapat fogja megmutatni tudásást, viszont a mérkőzés pikantériája lehet, hogy mindkét oldalon rengeteg a hiányzó..

Első sorban a csapatokat mutatnánk, be illetve a várható kezdőcsapatokat és ezt követően adnánk két tippet a találkozóra. Kezdésnek a hazaiakkal kezdenénk..

A Tottenham a Premier League-ben remekül kezdett, hiszen a Newcastle csapatát megverte 2-0-ra, ezt követte egy Chelsea elleni szoros mérkőzésen elszenvedett vereség, azóta pedig veretlen a csapat. Jelenlegi mérlegük négy mérkőzés alatt két győzelem egy döntetlen és egy vereség. Egy dolog viszont remekül megfigyelhető, hogy a Tottenham a bajnokságban minden mérkőzésen betalált az ellenfeleinek és javarészt uralta a mérkőzéseket. Hiányzókról esetükben több játékosról is beszélhetünk, hiszen Alli eltiltása miatt kényszerül kihagyni a mérkőzést, Lamela, N’koudou, Rose és Wanyama viszont sérüléseik miatt kényszerűek kihagyni a mai mérkőzést. Ami viszont bíztató, hogy ma Kane bevethető állapotban, illetve Eriksen és Son duó széleken fogja megtréfálni a német védelmet. Összességében a várható kezdő a mai találkozón a kirobbanó formában lévő Lloris fogja védeni a hazaiak hálóját, ő előtte a Vertonghen, Sanchez, Alderwireld trió fogja alkotni a védelmet, a középpályát Davies, Dier, Dembele és Aurier, míg a fentiekben említett hármas lesz a támadó szekció része.

tottenham
Tottenham várható kezdőcsapata.

Másik oldalról a németek egyik kiváló csapata lesz ma látható, akik “meglepetésre” a bajnokságot vezetik és jelenleg még hibátlanok. Jelenlegi mérlegük három mérkőzés alapján két győzelem és egy döntetlen, öt rúgott és nulla kapott gól. Előző mérkőzésükön nagy meglepetésre a végig emberhátrányban futballozó Freiburgot képtelenek voltak megverni, viszont elmondható, hogy a Freiburgi kapus mindent megfogott és közel harminc helyzetből minden egyes ziccert kitolt lécre, illetve hárított. Ezzel neki köszönheti a Freiburg ezt a bravúros remit. A csapatból ma négy játékos fog hiányozni, méghozzá Guerreiro, Reus, Rode és Schmelzer. Ami látható a statisztikákban, az előző mérkőzést leszámítva, a Dortmund egy kellemetlen idegenbeli csapatnak számít, hiszen a legutóbbi húsz mérkőzését tekintve TIZENNYOLC mérkőzésen szerzett legalább egy gólt és hetedik mérkőzése nem szenvedett vereséget vendégségben. Várhatóan a kezdőcsapat a régi megszokott emberekből fog állni, hátul Weidenfeller, őt megelőzően Toljan, Sokratis, Toprak, Piszczek négyes, középpályán, Sahin, Castro, Götze, Kagawa, Pulisic és elől pedig a roppantul tehetséges és gyors Aubameyang fog szerepet kapni.

dortmund
Dortmund várható kezdőcsapata.

Véleményünk szerint a mérkőzés egy puhatolózással fog indulni, viszont a Tottenham védelmi hibáit a németek a hétvégi góltalanság miatt, illetve a pontszerzés miatt kifogják használni, ráadásul elől nagyon gyors és tehetséges futballisták alkotják a németek keretét. A hazaiak várhatóan kezdeményezőbb futballt fognak játszani és várhatóan Kane ma elkezdi a gólgyártást a BL-ben, viszont nem csak rajta fog múlni ez a mai mérkőzés. Pontrúgásokban egyértelműen jobb a Tottenham, hiszen Eriksen remek rúgótechnikával rendelkezik, így minden egyes kapu közeli szabadrúgás veszélyes lehet. A Dortmund várhatóan a járatós, gyors és kicsi passzokból álló játékát fogja erőltetni, amelynek eredményeként akár a gyors kontrákra is berendezkedhet a csapat.

Nekünk egyértelmű ezen a mérkőzésen a gólszerzés, mint hazai, mint vendég oldalról. Azt is egyértelműnek látjuk, hogy ez nem egy döntetlenre hajtó mérkőzés lesz, itt két “motivált” egyben saját bajnokságában mindig dobogóról lecsúszó csapatról beszélünk, akik már tettek le azért Európai porondon valamit és ez a rutin, illetve ilyen játékosok mellett, várhatóak lesznek a találatok! Ezért a gólváltásban, illetve a 2,5 gól feletti opcióban találtuk meg a mai tippünket!

A mérkőzés 20:45-kor fog kezdődni!

A tippünk:

Tottenham – Dortmund (40256 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,85

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: