b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Részletezz és nyerj! 09.02.

Ismét itt a részletezz és nyerj rovatunk, amelyben a mai nagy szorzós szelvényünk is megosztásra kerül, hiszen ezen a találkozón egy opcióban megtaláltunk egy olyan lehetőséget, amely remek oddsot nyújt és véleményünk szerint várható is lesz a találkozón!

A mai mérkőzésen, ahogy látható, a Wales-Ausztria találkozót emeltük ki a kínálatból és részletesebb adatok birtokában, arra a következtetésre jutottunk, hogy ezen a találkozón várható lesz akár a gólváltás, de a gólok biztosan. Ráadásul a “sógorok”, minden idegenbeli mérkőzésen betaláltak az ellenfeleiknek! De lássuk az adatokat!

A mai találkozó pikantériája, hogy esetleges vereség esetén minimális esély nyílik a vesztes csapatnak a VB kijutásra. Így is nagyon nehéz helyzet előtt áll a két fél, hisze 8-8 pontot szereztek 6 mérkőzés alatt és a csoportból, csak és kizárólag az első helyezett jut tovább. Amit jelenleg a Szerbek “uralnak”, a megszerzett 12 pontjukkal. A Walesi csapat a harmadik, míg az osztrákok a negyedik pozíciót foglalják el.

táblázat
6 forduló elteltével, így néz ki a D csoport táblázata.

Ami látható, hogy Wales hat mérkőzés alatt, mindössze egy győzelemmel és öt döntetlennel rendelkezik, míg a szomszédaink két győzelem, két döntetlen és két vereséggel. A két csapat, hasonlót produkál elől, hiszen kilenc szerzett gólja van mindkét csapatnak, viszont a Walesi védelem jobbnak tűnik, hiszen a hat mérkőzés alatt, “csak” öt gólt kapott a csapat. A selejtező kezdetekor, mindenki G. Bale által vezérelt Walesieket tartotta a legesélyesebbnek a csoportban, viszont ez a rengeteg döntetlen rányomta az esélyekre a “bélyegét”, így a saját esélyeiket rontva, lehet lecsúszik a VB-ről a csapat. Az osztrákokat az elmúlt eredmények alapján nem várta senki sem továbbjutó helyre, de mindenki kellemetlen ellenfélként tartja őket számon és ezt remekül bizonyítja is a csapat, hiszen a csoportban egyedül az Íreknek nem sikerült betalálniuk, ezen kívül pedig minden alkalommal megzörgette az ellenfeleinek a hálóját.

FIFA világranglista alapján a hazaiak a 18. helyen találhatóak meg, míg a vendégek a 37. pozíciót töltik be.

austria
Látszódik a fejlődés a Walesi nemzeti tizenegyen és a 18. hely remeknek számít.
Névtelen
Szomszédaink is nagyon mélyről indultak, viszont voltak már a top10-ben is, most csak a 37. pozíciót foglalja el Ausztria!

Wales számára, az Európa Bajnokságon nyújtott szereplésnek köszönhetően javult ennyit a ranglista pozíciójuk, míg az osztrákok, pont az EB-n nyújtott teljesítményük miatt, romlott ez a helyezés.

Összességében, a két fél között szerintünk nincs ekkora különbség és ezt remekül szimbolizálja a jelenlegi tabella is, illetve a trasfermarkt is. Ahol ha a játékosok értékeit nézzük, akkor a két csapat között egy Bale a szakadék, akinek a jelenlegi értéke 80 millió euróra taksálja a portál. Ezen kívül az összes játékos hasonló értéket képvisel és elég kiegyenlítettnek tűnik ez által is a mérkőzés.

A két csapatról gyűjtöttünk elő információkat, hogy milyen felállásban, milyen keretekkel érkeznek a csapatok és kik lesznek a hiányzók.

A legfrissebb információk szerint az Arsenal középpályása Aaron Ramsey bevethető állapotban van és várhatóan a kezdőcsapatban kap szerepet. Neil Taylor és Joe Allen kihagyja a találkozót és várhatóan, Joe Ledley is kihagyja a mérkőzést, bár Chris Coleman rengeteget dolgozik azon, hogy Ledley bevethető állapotban legyen a mai találkozón!

Wales kulcsjátékosai, az egyértelmű kiemelhető játékos az Gareth Bale, aki 26 gólnál tart 66 nemzetközi mérkőzés alatt és több fontos mérkőzést döntött már el a góljaival. Illetve Aaron Ramsey, aki újult erővel játszhat a mai találkozón és várhatóan a tőle várt játékot tudja ma este nyújtani a középpályán!

Wales valószínűsíthető kezdőcsapata:
Kapus: Henessey
Védők: Gunter, Williams, Chester, Davies
Középpálya: King, Edwards, Ramsey
Támadók: Bale, Vokes, Lawrence

Ausztria számára nem meggyőző a helyzet, hiszen több hiányzó lesz ma a keretben (Marcel Koller, Marc Janko, Zlatko Junuzovic, Florian Grillitsch, Valentino Lazaro és Florian Klein).Viszont a vendégek kezdőcsapata adott és a kulcsjátékosa egyértelműen a Premier League West Ham csapatában futballozó Marko Arnautovic, aki duplázott a fordulóban és a PL-ben szerzett tapasztalatok, a mai nap meghozhatják számára ismét a gólokat!

Ausztria várható kezdőcsapata:
Kapus: Lindner
Védők: Dragovic, Prodl, Wimmer, Alaba
Középpálya: Harnik, Baumgartlinger, Schaub, Kainz, Laimer
Támadók: Arnautovic

A két csapat felállás tekintetében teljesen eltér egymástól, hiszen a Walesi csapat egy 4-3-3-s felállást képvisel a találkozóin. A 4-3-3-s hadrendben is a középpályára fektetik a hangsúlyt és egyfajta presszionálást is képvisel a csapat. Viszont egyértelműen, sokszor egy védekező felállást alkalmaz a csapat, amelyből a gyors szélsőknek és a remek rövid passzos játéknak köszönhetően másodpercek alatt képesek tempót váltani és védekezésből, az ellenfél kapuja előtt támadásokat vezetni.

Az osztrákok a tőlük megszokott formát hozzák, amely egy 4-5-1-es felállást jelent. Ez a felállás egyértelműen a támadások rombolására/felépítésére szolgál. Az ellenfél támadásait ebben az 5 középpályás rendszerben a legkönnyebb lebontani, mindezt azért, mert a védelem előtt egy 2 főből álló “szűrő” (védekező középpályás) sor húzódik, akik a védelem előtt törik a támadásokat, illetve helyezkedésükkel segítik a mögöttük húzódó védelmi vonalat. Így egyértelműen a vendégek is egy “romboló” futballt alkalmazhatnak, amelyből viszont könnyen lehet a megszerzett labdák segítségével támadásokat végrehajtani és a szélekről megbontani a hazai védelmet.

Ami még elmondható, az osztrák csapatról, hogy mérkőzések közben az eredmény alakulásával párhuzamban változtatnak a felálláson. Ez mit is jelent? Hátrányban egy 4-1-3-2-es hadrendbe vált át az együttes, amely egyértelműen a támadások kialakítására és a folyamatos veszélyeztetésre épül. Ezért is alakulnak úgy az osztrákok mérkőzései, hogy szinte minden találkozón szereznek egy gólt.

Előző mérkőzéseket tekintve a selejtezőben 2016.októberében a csapatok 2-2-es döntetlent értek el. Ekkor már az első félidőben megszületett a gólváltás, illetve a fentiekben kiemelt osztrák kulcsjátékos Arnautovic duplázott! Összességében a felek hat alkalommal találkoztak egymással, legelőszőr 1974.09.04.-én akkor 2-1-es osztrák siker született.

Összességében mit várunk és mik a tippjeink?! 

A mérkőzésen mi a gólokra tettük le a voksunkat. Méghozzá a remek támadósoroknak köszönhetően. Az előző mérkőzésben is megtörténtek a gólok, most pedig a “kényszerűség” meghozhatja a találatokat! Egy biztos, hogy egyik fél sem fogja félvállról venni a találkozót, illetve innentől, minden meccset hoznia kellene a csapatoknak a továbbjutásért!

Tippjeink a találkozóra:
A mérkőzés végeredménye: 1 – 0

Wales – Ausztria (33856 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,95

Wales – Ausztria (33824 V)
Tipp:Wales (1×2)
odds:2,40

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: