b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Részletezz és nyerj! 08.31.

Az újdonságunk lényege, hogy heti két-három találkozót kiválasztunk a kínálatból és ezt részletesen elemezzük. Megnézzük a statisztikákat, jelenlegi formákat, hiányzókat, elő információkat (nyilatkozatok, utazó keretek). Edzők/játékosok hozzáállása. Ezek után pedig a választott mérkőzésre három, vagy négy opciót megadunk, ami szerintünk bekövetkezik a mérkőzésen.

Lássuk a mai tippünket és reméljük, hogy remekül debütál majd az újdonság, hiszen ilyen formátumban senki sem ad tippeket. Mi megpróbáljuk!

A mai mérkőzés, ahogy a képen is látszik egy világbajnoki selejtezőre esett, méghozzá a Franciaország – Hollandia találkozóról beszélünk. Összességében a két fél régóta a nemzetközi porond tagja. Európai szinten két kiváló csapatról beszélünk, míg világ szinten is a két csapat remek eredményeket tudhat magáénak. Viszont az utóbbi idők eredményeinek köszönhetően a narancssárga színeket viselő Hollandok csúnyán lecsúsztak a FIFA világranglistáján.

Francia
Franciák 10. pozíciót foglalják el a ranglistán.
holland
Hollandok 36. helyen állnak a ranglistán.

Természetesen ez sokat nem jelent, viszont az erőviszonyokat remekül jelzi a jelenlegi állás. Ezek után a tabellán elfoglalt helyüket tekintenénk meg. A Franciák 2. pozíciót foglalják el, míg a Hollandok a 3. helyen tanyáznak. A két csapat között 3 pontnyi különbség van és ez a három pont a kettejük közt zajló mérkőzés számlájára írható, ahol a Franciák nyertek 1-0-ra.

Franciák statisztikája a selejtezőn:
6 mérkőzésből – 4 győzelem – 1 döntetlen – 1 vereség
Gólok:11 rúgott – 5 kapott
Gyűjtött pont: 13 pont

Hollandok statisztikája a selejtezőn:
6 mérkőzésből 3 győzelem – 1 döntetlen – 2 vereség
Gólok:13 rúgott – 6 kapott
Gyűjtött pont:10 pont

Egymás elleni mérlegek:
A két fél 1981.03.25.-én találkozott először egymással, akkor is a Világbajnokságon. Ezt követően nyolc mérkőzést játszottak idáig egymással a felek.

A kilenc találkozó alatti mérleg:
-Franciák nyertek négy alkalommal
-Döntetlen két alkalommal született
-Hollandoknak pedig három alkalommal sikerült nyerniük.

Legutóbb a két csapat 2016.10.10.-én találkozott egymással, amit már fentiekben is említettünk, ekkor a Franciák 1-0-s győzelmet arattak, a Hollandok otthonában. 

A két csapat várható kezdőcsapata:
Franciák névsorát tehetséges és már hatalmas nemzetközi rutinnal rendelkező játékosok alkotják. Akik az Angol, Francia, Spanyol élvonalak legjobb csapatainak meghatározó játékosai.

Premier League (Anglia) “sztárjai:
-Hugo Lloris
-Benjamin Mendy
-Laurent Koscielny
-N’Golo Kante
-Paul Pogba
-Olivier Giroud
-Alexandre Lacazette

További kiváló játékosok:
-Antoine Griezmann
-Kylian Mbappe
-Moussa Sissoko
-Blaise Matuidi
-Raphael Varane

Tehát Deschamps a Francia nemzeti tizenegy trénere ilyen játékosokra számíthat. Akik mind játékra készen állnak és véleményünk szerint, a bizonyítási vágy, illetve a VB szerepelés bebiztosítása első számú célja lesz ma a kakasoknak! A hazaiak keretében megtalálható még Dembele, Digne, Kante, Kimpembe, Lemar, Rabiot, Umtiti, Areola és Costil. Akik várhatóan a cserepadon fogják kezdeni a találkozót, de természetesen lehetnek változások a keretben.

A Hollandok Dick Advocaat trénernek szavazták meg a bizalmat, aki él is a lehetőséggel, hiszen remek edzők közé tartozik, amióta ő ül a padon három győzelmet tud felmutatni a csapat. Luxemburg csapatát 5-0-s sikerrel győzték le, illetve Elefántcsontpart, Marokkó csapatát barátságos mérkőzésen verte meg a csapat. Összességében a kereten nem változtatott sokat a tréner, viszont változtatott a játékrenden, ami jelen esetben 4-3-3-s felállást jelent.

A 4-3-3-s felállásnak is az agresszív és letámadó jellegű stratégiáját választotta a tréner és ilyen játékosok mellett, mint Robben, Sneijder, Depay, Janssen, Strootman, akik játékjellegében benne van az agresszivitás, ezt a játékot lehet képviselni. Miért is jó ez?! Azért, mert a középpályások, illetve a támadók egyfajta presszionálást helyeznek, már a hátvédekre is, akik nem tudnak passzokat, járatós/futtatós focit játszani, hanem hibákra kényszeríti ez által az ellenfél védelmét/középpályáját a presszió és ez által, labdavesztéseket, illetve akár egy gyorsabb kontratámadást is vezethet az ilyen taktikát képviselő csapat.

Másik fontos információ, hogy Dick Advocaat behívót küldött Robin van Persie-nek, aki jelenleg a Fenerbache csapatát képviseli. Fontos, hogy van Persie 2015. októbere óta nem vett részt a nemzeti tizenegy munkájában és most mégis a tréner munkájának és remek hozzáállásának köszönhetően elfogadta a meghívást és ma a Holland keret tagja lesz!

Várható kezdőt itt is remek egyének alkotják, akik nemzetközi rutinnal rendelkeznek és remek csapatok résztvevői.

Kapus: Cliessen
Védelem: Veltman, de Vrij, W Hoedt, Blind
Középpálya: Wijnaldum, Strootman, Robben, Sneijder, Memphis
Támadók: ?

Támadóknál: van Persie, El Ghazi, Kuyt, Huntelaar, Dost, Janssen lehetnek bevethetők ezt a jelenlegi információk alapján nem találtuk meg sajnos.

Nyilatkozatok alapján:
P. Pogba: “Nem számítok egy könnyű találkozóra, viszont a csapat tudja a dolgát és ma a közönség mellettünk lesz és ennél remekebb helyszínt, mint a Stade de France nem is lehetne elképzelni. Már várom a találkozót és bízom benne, hogy a mérkőzés végén minden Francia ember örülni fog a sikerünknek.”

H. Lloris: “Nehéz mérkőzés lesz, ezt az előző mérkőzésen is bebizonyították nekünk. Ráadásul most egy sokkal jobb csapat ellen fogunk megmérkőzni, viszont ma célunk a három pont begyűjtése és szeretnénk azt a Svédek elleni hibát ma kijavítani!”

Deschamps D.: “A csapatot felkészítettük a mai találkozóra. Örülök neki, hogy szinte minden játékosom bevethető állapotban van. Sokan a legjobb formájukban szerepelnek a bajnokságokban és ez örömmel tölt el. Bízok benne, hogy ma a csapat mindent belead a győzelemért és nem is lehet más a cél! Szóljon a himnusz és legyen a mérkőzés a Franciáké! Ma kötelező a győzelem, viszont az ellenfelünk egy kiváló csapatnak számít, akik ismét a régi formájukban játsszák a mérkőzéseiket!”

A. Robben: “Ma mindent bele kell adni a mérkőzésbe, egy esetleges vereség már csak matematikai továbbjutást eredményezhet számunkra. Így ma mindent ki kell hoznunk és minden helyzetet és lehetőséget ki kell könyörtelenül használnunk” 

D. Advocaat:” Nem kértem mást az Uraktól, hozzák ki magukból a maximumot. Olyan csapatot kaptam a kezembe, amivel ma megtudjuk nyerni a mérkőzést. Sokan esélytelenebbeknek tartanak minket, de ma bebizonyíthatjuk, hogy képesek vagyunk nyerni Európa egyik legjobb csapata ellen! Ma nincs más lehetőségünk, csak a győzelem!”

Összességében a mérkőzést két remek csapat fogja játszani. Mindkét félnek fontos a mai találkozó, viszont a Franciák otthon nagyon erősek, illetve remek egyének alkotják a csapatot, akik talán most vannak a “csúcson”, vagy éppen egy felívelő karrierük van. Így nagyon nehéz dolga lesz ma a Hollandoknak, viszont az új edző személyisége, sokat dobhat a “narancsosokon” és véleményünk szerint ez ma meghozhatja, akár a gólváltás lehetőségét, de a gólokat biztosan.

A mai tippjeink pedig a mérkőzésre esélyekkel együtt:

Mérkőzés végeredménye:4-0

Franciaország – Hollandia (28434 H)  90%
Tipp:Franciaország (1X2)
odds:1,55

Franciaország – Hollandia (32265 V) 80%
Tipp:Több, mint 1,5 (Hazai csapat – Gólszám 1,5)
odds:1,60

Franciaország – Hollandia (28446 V) 75%)
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
odds:1,80

Franciaország – Hollandia (32298 01) 70%
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)

odds:2,40

Sok Sikert!

0
%d bloggers like this: