b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Remekül indult a hónap!

Tegnap márciusra fordult a naptár és ezzel együtt új hónapot kezdtünk a tippadásunkat tekintve is! Ami elmondható, hogy remek napon vagyunk túl, hiszen egyből profitálással kezdtünk és minden prémium csomagunk nyereségesen zárt!

Az utóbbi időben rengeteg meglepetés született a pályákon ezért az előző napokban végig szüneteltettük a tippadásunkat és csak “ajánlásokat” tettünk közzé, viszont tegnap már volt olyan találkozó amin lehetett számolni az általunk választott és többször favorizált opcióval, a “mindkét csapat szerez gólt” választásról beszélünk.

Tegnap a tippünk a török kupamérkőzésre esett, ahol a Besiktas fogadta a Fenerbahce csapatát és mi számítottunk ismét a gólokra, illetve a gólváltásra fogadtunk. A találkozó remekül kezdődött és már az első félidőben örülhetett minden előfizetőnk, hiszen a tippünk helyt állt és beindult az adok-kapok a találkozón és nyertünk! Ezzel pedig minden prémium csomagunk nyert és profittal zárt! Remek kezdet és bízunk benne, hogy remek folytatásban lesz részünk!

Ha, szeretne csatlakozni a prémium tippadásunkhoz akkor az “ELŐFIZETÉS” menüpontban a hét bármely napján megteheti azt és előfizethet az általunk nyújtott szolgáltatás valamelyikére!

Ne maradjon le Ön sem és legyen Ön is sikeres sportfogadó!

0
%d bloggers like this: