b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Remek napot zártunk!

[box type=”info”] Tippadásunkat elindítottuk a sokak által kedvelt betmakerz portálon is! Első napunkon remek eredményekkel kezdtünk és egyből nyereséggel zártunk! Minden nap prémium tippek kerülnek megosztásra, viszont más formában, egyben biztosabb opciókkal és kötésekben fogadva! Esély mindenki előtt adott, mi itt is szeretnénk bizonyítani és reméljük, hogy sikerül is![/box]

Tegnap elindítottuk a magyarok közt legnépszerűbb tippadó portálon a tippadásunkat. Minden nap prémium tippek kerülnek megosztásra, viszont, úgymond “biztosabb” formában. Tehát a tippjeinket kisebb oddsokon, egyben kombinálva osztjuk meg. A napunkról egyet mondhatunk, hogy remekül zárt, hiszen nyereséggel indultunk ezen a portálon, illetve hiába éreztük gyengének a tegnapi kínálatot sikerült nyereséggel zárni, aki mert kockáztatni.

9944b47e-8127-476d-b7e8-44fb2a8682e9
Tegnapi tippjeink a betmakerz portálon! Első nap, első győzelem! (Biztosabb tippek kerülnek megosztásra, kötésekben!)

Ugye a tippadásunk része lett az év elejétől, hogy amikor nem érezzük igazán a kínálatot pihenőt, illetve ajánlásokat osztunk meg. Tegnap így tettünk és az Európa Liga mellett, úgy véltük, hogy minden mérkőzésen születhet meglepetés, illetve születhetnek igencsak érdekes eredmények. Igaz ilyenkor is minden ajánlásunk, statisztikailag igazolható tippek közé sorolható, de mégis ott van az a bizonyos rizikó faktor, ami miatt nem merünk “belefektetni” az ilyen tippekbe!

Egy szó, mint száz minden az elképzelésünk szerint alakult.. 

a0d643f5-62cb-4474-9272-2726dcfab17c.jpg
Tegnapi ajánlásaink..

Ma már megvoltak a megfelelő ötleteink és az előfizetőink már remélhetőleg meg is tették ezeket a mérkőzéseket. Ez a hét eddig remekül alakul a számunkra és reméljük, hogy így folytatódik a továbbiakban is tovább! Gratulálunk minden előfizetőnknek!

Csatlakozzon Ön is!

0
%d bloggers like this: