Regisztrálj és nyerj!

Vegyen részt Ön is a nyereményjátékunkban!

Ennél egyszerűbben még sosem nyert, hiszen egyetlen egy regisztrációval Ön is részt vesz a májusi nyereményjátékunkban! Nincs más dolga tehát, mint regisztrálni a weboldalunkon és ezzel automatikusan részt vesz a nyereményjátékunkban. Természetesen akik jelenleg is aktív regisztrációval rendelkeznek a weboldalunkon ők is részt vesznek a sorsolásban!

Növelje tovább az esélyeit!

Hívja meg ismerősét, aki ha regisztrál a weboldalunkon és elküldi számunkra az Ön nevét, illetve email címét, akkor az Ön neve kétszer fog bekerülni a sorsolás névsorába, ezáltal tovább növelheti az esélyet! Ez a lehetőség, csak egy ismerős meghívására vonatkozik!

Minden regisztráló aki 2021. május 1 és május 31 között regisztrál a weboldalunkra, vagy aktív regisztrációval rendelkezik részt vesz a nyereményjátékunkban. A nyereményjáték fődíja 25.000 Ft, illetve minden egyes nap egy 5.999 Ft értékű “Prémium szolgáltatás” csomagot sorsolunk ki az aktív regisztrációval rendelkező személyek között! A napi sorsolásokat minden nap 19:00 és 20:00 között végezzük, míg a főnyeremény sorsolását május utolsó napján 19:00 és 20:00 között hozzuk nyilvánosságra!

Bővebb információk és játékszabályzat ide kattintva olvasható.