b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Real Madrid : Zidane győzelemmel tért vissza

Zidane győztes mérkőzéssel tért vissza, míg Isco meghálálta a bizalmat és gólt szerzett (Fotó:Getty Images)

Zinedine Zidane “visszatérő” mérkőzésén a Real Madrid két gólos sikerrel zárt a Celta Vigo ellen. A Spanyol LaLiga 28. fordulójában közel 65.000 néző előtt lépett pályára a “királyi gárda” és régi “neveket” láthattunk a kezdőcsapatban, ami ismét Zidane munkáját idézhette föl a Real Madrid szurkolókban.


Zidane győztes mérkőzéssel tért vissza, míg Isco meghálálta a bizalmat és gólt szerzett (Fotó:Reuters)

Nem meglepetés egyáltalán, hiszen a mellőzött Isco és a szurkolók által már lassan gyűlölet tárgyává váló Bale és Marcelo is a kezdőben kapott szerepet, illetve a kapuban a sokak által kedvelt Keylor Navasra esett a választás. Ezt a hálóőr egész mérkőzésen meghálálta a francia trénernek, hiszen több kulcsfontosságú védése is volt. Az első nagy helyzetet például a vendég együttes alakította ki a mérkőzés első negyedében, akkor Maxi Gómez léc alá tartó fejesét védte bravúrosan Navas.

Navas meghálálta a bizalmat. (Fotó: Getty Images)

Ezt követően a blancók folyamatosan vették át a mérkőzés irányítását és Sergio Ramos két alkalommal is a szögletből érkező veszélyes beadásokat nem tudta pontosan befejezni. Az első félidő egyébként igencsak eseménytelen volt, viszont Marcelo megtörte a 40 percben egy “sistergős” bombával, amit épphogy sikerült hatástalanítani a vendég oldalon.

A második félidőben már látványosan indult és a hazai együttes igencsak motiváltan futballozott. Az 56. percben Luka Modric lőtt kapásból 20 méterről, amit hosszas tanakodás után a VAR segítségével végül érvénytelenítettek. Ezek után viszont mindössze 6 percet kellett várni a hazai szurkolóknak, hiszen Benzema bal oldali beadására Isco érkezett aki góllal tért vissza. A mérkőzésen egyre bátrabban futballozó Real irányításába vette teljes egészébe a mérkőzést és Bale állította be végül a végeredményt.

REAL MADRID – CELTA VIGO (2-0)
GÓLOK: Isco (62.) és G. Bale (77.)


A Real Madrid ezzel három vesztes találkozó után ismét győzelmet ért el és egyből visszatért a szurkolók hite is, hiszen a csapat bebiztosította a helyét a tabellán.

0
%d bloggers like this: