b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

PSG: Ekkora összeget ajánlottak Mbappénak a maradásért!

Kylian Mbappé annyi pénzt kaphat csupán az aláírásáért, mint amennyiből néhány éve még két topjátékost meg lehetett venni bármelyik klubtól (Fotó: AFP)

A BBC a spanyol átigazolási szakíró Guillem Balague információira hivatkozva állítja, a PSG eddig soha nem látott nagyságú, 150 millió fontot jelentő aláíráspénzt adna Kylian Mbappénak, ha ismét szerződést kötne a csapattal.

A PSG vezetői korábban 125 milliót, valamint évente 20 millió fontos fizetést ígértek a 23 éves világbajnoknak, aki 2017 óta erősíti a fővárosi csapatot. Ezt a díjat emelték most meg újabb 25 millióval, a fizetést pedig legalább 21 millióra. Az 54-szeres francia válogatott támadóért rengeteg csapat érdeklődik, de a legkitartóbb sajtóhírek szerint a Real Madrid. Korábban több helyen írtak arról, hogy a megállapodás is megszületett már a felek között.. .A minap egyébként Mauricio Pochettino, a PSG jelenlegi vezetőedzője is marasztalta Mbappét. „Edzőként a legjobbat szeretném Kyliannak és a klubnak is. A klubnak egyértelműen az az ideális, ha Mbappé marad, és szerintem számára is ez lenne a legjobb. Jelenleg is zajlanak a tárgyalások” – mondta az argentin.

0
%d bloggers like this: