Próbaidőszak

Próbálja ki a szolgáltatásunkat Ön is, amit 2020.10.09. és 10.11. között három napig teljesen ingyen vehet igénybe. A próbaidőszak igényléséhez Önnek mindössze regisztrált fiókkal kell rendelkeznie a weboldalunkon. Nincsenek kötelezettségek, mindössze annyit kérünk Öntől, hogy figyelmesen kövesse az utasításainkat. Amennyiben nincs regisztrált fiókja, kattintson a lenti gombra amely átnavigálja Önt a regisztrációs felülethez.

Mire ügyeljen?

Kövesse a nyilvános telegram csatornánkat, hiszen ezen a csatornán keresztül fogjuk megosztani folyamatosan a mérkőzések megosztásáról szóló információkat. Amennyiben még nem csatlakozott a telegram csatornánkhoz,  az oldal legalján lévő “Kövessen minket!” résznél találhatja meg a csatlakozási linket. 

A szolgáltatásunk bet365 opciókkal kalkulál, de törekszünk arra, hogy minden fogadóirodában megtalálható opciókra ajánljunk fogadásokat. Ennek ismeretében a tippmixen és tippmixpron is fogadhatóak az általunk megosztott fogadási ajánlások és élő tippek.  

A szolgáltatás idejére létrehoztunk egy telegram csatornát, amelyhez Ön 2020.10.05.-től kezdődően csatlakozhat. A csatornán élő tippek megosztására lehet számítani, illetve a megosztott elemzéseinkben látható fogadási ajánlásokról is itt kap elsőként értesítést. Kattintson a lenti linkre a csatlakozáshoz!

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588