b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Pro B : Orleans – Rouen

Számomra egyértelmű a Rouen sikere és szerintem megnyerik a 2. mérkőzést a vendégek. (Fotó : Getty Images)

A Rouen csapatát már senkinek sem kell bemutatni, hiszen az együttes mérkőzéseire már nem egyszer ajánlottam fogadást. Ma is így teszek és egy igencsak izgalmas mérkőzésre számítok.


I Orleans – Rouen I

 

A mérkőzésen nagyon nem fogok belebonyolódni a statisztikákba, hiszen némiképp felesleges. Én gyakorlatilag most a látott játékra, illetve a Rouen képességeiben bízva ajánlok fogadást. A statisztikák szerint amúgy ma favorit a hazai csapat és ez nem is olyannyira meglepő, hiszen hazai pályán kiválóan teljesít az Orleans, viszont a Rouen minden egyes mérkőzésen kiválóan szerepelt és most mégis underdog.

A Rouen sikereinek hála már sikerült nem egyszer profitot realizálnunk és ma is bízom benne, hogy nem okoznak csalódást. Immáron 3. mérkőzésen ajánlok fogadást a mérkőzésükre itt a rájátszásban és most is bízom benne, hogy az első mérkőzéshez hasonlóan szoros találkozót láthatunk.

Számomra egyértelmű a Rouen játékosok képessége és véleményem szerint nem lesz 10 pont feletti a különbség a csapatok közt. (Fotó : Getty Images)

A Rouen az előző mérkőzésen simán nyert, pontosabban 15 ponttal tette ezt meg. Az első mérkőzésen pedig végig szorosan tapadt a mostani házigazdához és mindössze 6 ponttal maradt alul az ellenfelével szemben. A vendégek egyébként a szezon során oda-vissza verték a mai ellenfelüket. Ma sorsdöntő a meccs és nagyon meglepődtem ezen, hogy ekkora underdog a Rouen. Úgyhogy egy +9,5 pontos hendikep mellett ajánlok fogadást a Rouenre, akik szerintem még akár be is húzhatják a mai meccset.

Orleans – Rouen (16:30)
Tipp: Rouen +9,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,71 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: