b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Pro B : Gries Oberhoffen – Rouen

Számomra egyértelmű a Rouen sikere és szerintem megnyerik a 2. mérkőzést a vendégek. (Fotó : Getty Images)

A francia kosárlabdaliga rájátszásában a Gries Oberhoffen és a Rouen mérkőzik meg egymással az elődöntő egyik ágán. Az első mérkőzését megnyerte hazai pályán a Rouen, most viszont a második találkozóra készülnek, amelyen szeretnének vélhetően mihamarabb túl lenni.


I Gries Oberhoffen – Rouen I

 

Az összecsapás két győzelemig tart, tehát ha ma nyer a Rouen csapata akkor továbbjutnak a fináléba. Az első kört magabiztosan hozta a 4. helyen kiemelt Rouen és 2-0-ra nyertek az Ada Blois ellen. A Gries kisebb meglepetésre kiejtette a Clermontot, de az első összecsapás adatai alapján az amerikai légiósokkal tűzdelt Rouen egyértelműen a párosítás esélyese.

A Rouen keretében Diggs, Kromah, Coleman és Nwogbo is amerikai légiósként vesz részt és az előző mérkőzésen is ez a kezdő négyes 67 pontot szerzett a 96-ból. 

Számomra egyértelmű a Rouen sikere és szerintem megnyerik a 2. mérkőzést a vendégek. (Fotó : Getty Images)

Az első találkozón 12 ponttal tudott nyerni a Rouen, ami számomra igencsak biztató tényező. Az sem elhanyagolható, hogy a szezon során minden egyes alkalommal nyerni tudott a Rouen a mai riválisa ellen. Egy szó, mint száz a fentiekben említett amerikai légiósok ma is szerepet kaphatnak a vendégek keretében, ez mindenképp biztató. Abban is biztos vagyok, hogy leszeretnék zárni a mérkőzést a vendégek és 2-0-s összesítéssel kiharcolják a fináléba kerülést. Úgyhogy bizakodó vagyok és remélem, hogy nem lepnek meg a csapatok. Izgalmas mérkőzésre lesz kilátás, de mindenképp van érték a vendégek győzelmében.

Gries Oberhoffen – Rouen (20:00)
Tipp: Rouen (A mérkőzés győztese) odds: 1,62 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: