b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Primeira Liga : Famalicao – Braga – 06/19 22:15

Óriási rangadóra van ma kilátás a portugál bajnokin. (Fotó : Getty Images)

A portugál élvonalban is egy igencsak izgalmas mérkőzés szemtanúi lehetünk, ahol ráadásul a fogadóirodák némileg elmérték az esélyeket.


A portugál élvonalban a várható gólszámadatok alapján akár meglepetést is láthatunk, ugyanis a Famalicao pontszerzésében reális érték lehet. Ennek ellenére nem kockáztatunk és a gólokra ajánlunk fogadást, méghozzá a gólváltásra.

A várható gólszámadatok (xG) alapján 2-1-es végeredményre van kilátás.

Ma már kötelező a pontszerzés a Braga részéről, ám a Famalicao csapatát óriási hiba lenne leírni. (Fotó : Getty Images)

 A gólszámadatok alapján egyértelműen látható, hogy mindkét együttes bőven 1,0-ás érték feletti mutatóval rendelkezik és összességében a döntetlen tűnik reális kimenetelnek a találkozón.


xG (várható gólszámadat)
1,81 1,63
Várható végeredmény : 1-1

A kényszerszünetet követően a hazaiak jól kezdtek, ugyanis egyből megverték a jelenleg második helyen lévő FC Porto csapatát, ill. ezt követően a Gil Vicente otthonában is 3-1-re nyert a csapat. A Braga a várakozásokkal ellentétben gyengén kezdett és két meglepetés vereséget szenvedett el a csapat, ugyanis a Santa Clara és a Boavista ellen maradtak pontok nélkül. Mivel a véghajrához közelítünk nagyon fontos mérkőzés lehet ez mindkét csapatnak, ugyanis a hazaiak egy esetleges győzelemmel akár a mostani riválisukat meg is előzhetik, hiszen három pont a lemaradása a csapatnak. A Braga ennek ismeretében győzelmi-, de legalábbis pontszerzési kényszerben van és így lényegesen izgalmas mérkőzésre számíthatunk. A két csapat támadószekciója azonos teljesítménnyel rendelkezik, ám a hazaiak jóval több gólt kaptak és ennek is köszönhető, hogy ilyen magas a Braga xG átlaga. A döntésünk tehát a gólváltásra vonatkozik, amelyet 2,5 egységgel ajánlunk fogadásként.

Famalicao – Braga Fogadási határidő : 22:15
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.61 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: