Primeira Liga : Braga – Benfica

A második prémium elemzés esetében egy portugál bajnokira ajánlok fogadást, méghozzá a Braga – Benfica mérkőzésre gondoltam.


Óriási rangadóra van ma kilátás a portugál bajnokin. (Fotó : Getty Images)

I Braga – Benfica I

Ma a Braga kedvezhet az FC Portonak, akik óriási meglepetésre 2-2-s döntetlent értek el az utolsó mérkőzésükön. Ma a Benfica egy győzelemmel az élre ugorhatna és elnézve a sorsolásukat a saját kezükbe vehetnék az irányítást, viszont most az egyik legnehezebb ellenféllel kell megmérkőzniük. A Braga hazai pályán mindössze 2 vereséget szenvedett el 15 mérkőzés alatt, míg a Benfica idegenben rendelkezik hasonló mutatóval.

A statisztikai adatok alapján a Braga hazai publikum előtt 1,93-s gólátlaggal rendelkezik, míg a Benfica idegenben 2,2-s átlagot alakított ki 15 mérkőzést követően. Ami szintén beszédes tényező, hogy a felek az előző találkozójukon 8 gólt hoztak össze.

Mivel ilyen nagy a tét a vendégek részéről szinte biztos vagyok abban, hogy gólt szereznek, viszont a Braga egy mérkőzést leszámítva (Belenenses) minden mérkőzésén gólt szerzett. Ezért én a gólváltást favorizálnám ezen a találkozón és véleményem szerint, mint statisztikailag, mint végiggondolva bőven esélyes lehet ez az opció, amelyre kissé meglepetésszerűen de 1,80-s szorzóért lehet fogadást kötni.

Braga – Benfica (18:30) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588