b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premjer Liga : Dinamo Moszkva – Zenit – 08/26 19:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 19:45

Az orosz bajnokság ötödik fordulójában is egy rangadóhoz illő mérkőzést láthatunk, hiszen a pályán a Dinamo Moszkva és a Zenit találkozik egymással. A Zenit eddig hibátlan teljesítménnyel hozza a mérkőzéseket és legutóbb minket megviccelve 4-1-re nyertek a Tambov ellen. Összességében kijelenthető, hogy a Dinamo sem leírható ellenfél, hiszen a hazaiak védelme eddig nagyon jó teljesítménnyel bír és mindössze két gólt kaptak, azt is az Arzenál Tula elleni legutóbbi mérkőzésükön. A Zenit győzelmében mindenképp lehet érték, de ez 1.90-es szorzóról, 1.65-ös szorzóra csökkent. Ennek okán a 4.5 gól alatti fogadási opciót is bevontuk a fogadásba, ugyanis két viszonylag erős védelem fog egymással találkozni, ráadásul a várható gólszámadatok alapján a 4,5 gól alatti opció esélye 89,18%, ami valljuk be igencsak magas érték. A Zenit sikére 68% esélye van, így alacsony téttel ugyan, de fogadást ajánlunk az esti orosz bajnokira.

📊 Ajánlott predikció: 
Zenit + 4.5 alatt (1×2 + Összesített gólok)

odds: 
1.86  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: