b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium tippadás 06.04.

Ismét elkészült a mai tippadásunk! A következő napok nem a sportfogadásról kell hogy szóljanak, hiszen gyenge kínálatok és kiszámíthatatlan mérkőzések elé nézünk. Ma még “C” kategóriával ajánljuk a tippeket, de a következő napokban csak és kizárólag ajánlásokkal fogunk érkezni!


“C” kategória
Cork City-Derry City (4-2) Tippmix kód:16361 01
1×2 + Mindkét csapat szerez gólt Tipp:Hazai és igen 
odds:3,10 Tét:0,5 egység


A Cork City mérkőzésén a hazaiak sikerében bízunk, igazán ezt a találkozót taglalni nem szeretnénk sokáig. A hazaiak bomba formában vannak és talán a mezőny legjobbjává nőhetik ki ismét magukat a Dundalk “ereszkedése” miatt. A Derry remek támadókkal rendelkezik, de sok a hiba a védelmükbe, ezért várható, hogy ma 2-3 gólig is eljuthat a Cork csapata, viszont a Derry részéről várunk egy idegenbeli találatot és 3,10-s oddsért mi be is húzzuk ezt az opciót!


“C” kategória
Olaszország – Hollandia 1-1 Tippmix kód:09301 H
Mindkét csapat szerez gólt Tipp:Igen
odds:1,80 Tét:1 egység

A felkészülési mérkőzésen mindkét csapatban megvannak a gólképes és gólérzékeny támadók, viszont a védelmek nem a legszuperebbek.Mindkét fél kihagyja a VB-t így a lemaradó játékosok a nyári pihenő előtt motiváltak, de indiszponáltak lehetnek. Ezért a koncentrációs hiány szerepelhet a védelmekben, viszont a támadók saját tudásuk szerint, illetve az alap fejbeli beállítottságuk miatt képesek lehetnek gólokat szerezni, így mi behúzzuk a gólváltást a találkozón!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: