Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Prémium „ticket” szolgáltatás

Szolgáltatásunkról

Te is az a bizonyos „régi motoros” sportfogadó vagy, aki nem szeret egy-egy mérkőzésre fogadni, hanem inkább a két-három, vagy még több mérkőzésből álló kombinációkat kedveli?! Van egy jó hírünk, a lehető legjobb helyen jársz!

A szelvényeinken általában két, vagy három opció kerül favorizálásra és a cél minden esetben az, hogy egy dupla közeli, vagy annál magasabb szorzót alakítsunk ki számodra. Mivel szakértő elemzőink több sportágban is elég rutinosnak mondhatják magukat, így labdarúgás, tenisz, kézilabda, kosárlabda, vagy akár az amerikai major ligákra is fogadhatsz a segítségünkkel! Az igencsak alapos elemzéseknek köszönhetően sokkal nagyobb az esélyed arra, hogy a szelvényeken megosztott opciók sikerrel zárjanak. Mivel tippmixen is fogadhatóak az ajánlásaink, így ez a szolgáltatás az egyik legnépszerűbb az ügyfeleink körében és természetesen örömmel mondhatjuk el azt, hogy ez az előfizetésünk is profitábilis szolgáltatásként működik.

Ne vesztegesd tovább az idődet azzal, hogy magadnak kelljen kutatnod a tippeket! Ha szeretsz Te is szelvényekre fogadni, akkor bízd szakértő elemzőinkre ezt a munkát és mi megmutatjuk, hogy hogyan lehetsz Te is sikeres sportfogadó!

Tehát mire is számíthatsz, ha Te is a prémium „ticket” szolgáltatás mellett döntenél?!

KÖZEPESEN MAGAS TALÁLATI ARÁNY

Törekszünk arra, hogy minél több nyertes szelvényt osszunk meg veled, de a szolgáltatás keretein belül átlagosan 58-65% közötti találati aránnyal kell, hogy kalkulálj! Ez leginkább a magasabb szorzóknak köszönhető.

ÁTLAG HAVI TIPPSZÁM: 30+

Kínálat függvényében kerülnek megosztásra a szelvényeink, de megpróbálunk nap, mint nap legalább egy szelvényt megosztani veled!

BIZTONSÁGOS BANKROLL!​

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben. A prémium ticket szolgáltatás esetében az ajánlott tőkefelosztás 100 egység!

ÁTLÁTHATÓSÁGRA!

Minden egyes általunk megosztott szelvényt gondosan könyvelünk a b&wtips hivatalos statisztikájába, amit bármikor elérhetsz Te is! Nálunk nincs susmus, nincs mellébeszélés, nyílt lapokkal játszunk és ennek köszönhetően mondják azt rólunk sokan, hogy megbízhatóak, illetve korrektek vagyunk.

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!
%d