b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium “ticket” szolgáltatás

Szolgáltatásunkról

A prémium "ticket" szolgáltatás mindenkinek megfelelő választás lehet, ugyanis olyan fogadási opciók kerülnek megosztásra amelyek minden egyes fogadóirodában, beleértve tippmixen is megtalálhatóak!  

Az előfizetés igénylése után, (kínálat függvényében) olyan magas eséllyel rendelkező opciókat osztunk meg veled, amelyek döntő többségben képesek profitot kialakítani számunkra. Mi csak annyit kérünk tőled, hogy légy végig türelmes, tartsd be az ajánlásainkat! 

A szelvényeink többnyire 1.80-1.90-es szorzókat alakítanak ki, tehát általában két, maximum három mérkőzés kerül favorizálásra. A fogadásaink alapvető opciókból tevődnek össze és leginkább gólokra, pontokra, illetve kimenetelekre vonatkozik.

MAGAS TALÁLATI ARÁNY

Törekszünk arra, hogy olyan opciók kerüljenek kiemelésre és ezáltal olyan szelvényeket publikáljunk, amelyek nagy eséllyel rövid-, illetve hosszútávon is profitot alakítanak ki számunkra!

ÁTLAG HAVI TIPPSZÁM: 30

Kínálat függvényében kerülnek megosztásra az elemzéseink, de megpróbálunk nap, mint nap legalább egy elemzést megosztani veled!

BIZTONSÁGOS BANKROLL!​

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben.

Előfizetői vélemények

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: