b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás:NHL esélylatolgatás

Két NHL elemzéssel zárjuk a mai tippadásunkat. Egyik esetben “B” , míg a másik esetben “C” kategóriás ajánlásokat teszünk közzé és reméljük, hogy a maival ellentétben holnap hajnalban sikerünk lesz.


Elsőként a Carolina Hurricanes – Toronto Maple Leafs találkozóval kezdünk. A szimulációs rendszer 3,4 gólátlaggal számol a Toronto esetében, míg a hazaiakat 2,6-s értékre tették. A rendszer egyébként egy 3-3-s végeredményt, majd 3-4-s találkozót vár. Ez statisztikákat látva teljesen rendben van. A Toronto idegenben 10 mérkőzésen 7-2-0-1-el áll jelenleg, míg a mai ellenfelük hazai pályán 11 mérkőzést követően 3-2-2-4-el áll. A mostani találkozón mi egy döntetlen vagy Toronto tippel készültünk. Elméleti síkon és statisztikailag is ennek a tippnek jönnie kellene és reméljük, hogy most az új szimulációs rendszerrel együtt a statisztika is helyt áll.

Carolina Hurricanes – Toronto Maple Leafs (01:00)
Tipp:Döntetlen vagy Toronto Maple Leafs (Kétesély) odds:1,55 “B” kategória Tét: 3 egység

A második esetben a Buffalo Sabres – Philadelphia Flyers találkozóra készültünk. Ezen a találkozón egy over opcióra lehet számolni. A Sabres hazai pályán átlagosan 5,6 gólátlaggal rendelkezik, míg a Flyers esetében idegenben 6,9 ez a mutató. A Sabres kiváló formát diktál az utóbbi időben, viszont most egy olyan ellenféllel találkoznak akik támadásokban igencsak aktívak, míg védekezésük gyengének mondható. A ligában a második legtöbb gólt kapta a Flyers. A szimulációs rendszer 4-2-re várja ezt a találkozót. Hazai oldalnak 3,9 , míg a vendégeknek 2,2 gólátlagot vár. Érdekességként, amikor 6,0 volt a gól line akkor a Flyers 79,8%-ban hozta az over opciót.Amikor pedig idegenben léptek pályára 6 mérkőzésből 5-1 (83,3%) a mutatójuk. Mindenesetre várható a Sabres siker, viszont az over opcióba van némi esély. Ezért az 5,5 over opciót megrakjuk. amire jelenleg 1,75-s szorzóért lehet fogadást kötni.

Buffalo Sabres – Philadelphia Flyers (01:30)
Tipp:Több, mint 5,5 (Gólszám 5,5) odds:1,75 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: