Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Szolgáltatásunk


A b&wtips® szolgáltatás közel négy éve működik és a legelsők közé lehet sorolni az általunk nyújtott szolgáltatást a versenypiacon. Az egyediségét és a hírnevét az oldalunk a remek kommunikációjának, a közösségépítő képességének, kiváló elemzéseinek, korrektségének és megbízhatóságának köszönheti! Az ajánlásaink nagy százalékban jövedelmezőek rövid, illetve hosszútávon is. Ami kiemelheti a munkánkat a versenytársakkal szemben, az a precizitás amelyet az elemzéseinkben nyújtunk. Elemzéseinket szimulációs adatokból és a várható gólszámadatokból alapján készítjük. Illetve a várható kezdőcsapatok és a csapatoktól megszerzett információkra alapulva osztjuk meg az ajánlásainkat az adott találkozóval kapcsolatban.


DE MIÉRT CSATLAKOZZON ÉS MIRE SZÁMÍTHAT AZ ELŐFIZETÉSE ALATT?

◾ Napi szintű predikciók, legalább egy, de maximum tíz mérkőzéssel!
◾ Minden mérkőzéshez részletes elemzések és statisztikai mutatók kerülnek megosztásra!
◾ Labdarúgás, mint fő profil. Ezen kívül pedig Tenisz, Jégkorong, MLB és NFL, Kosárlabda és minden egyéb sportból válogatott tippek.
◾ Amerikai sportok esetében, amikor hajnali mérkőzésekre teszünk ajánlást a publikáció 15:00 és 22:00 közt várható minden alkalommal.
◾ Szimulációs rendszer használata, azon adatai felhasználása és publikálása.
◾ Elemzéseink esetében a Bet365, az Unibet fogadóportál és esetenként a Tippmix eseményeivel és opcióival kalkulálunk.
◾ Privát “chat” szolgáltatás.
◾ Szelvényajánlások
◾ Telegram alkalmazáson belül minden regisztrált előfizetőnek a valódi nevét (Vezetéknév, Keresztnév) megadásával kell regisztrálnia magát. Aki nem tesz eleget a feltételeknek figyelmeztetés után törlése kerülhet a csoportból!
◾ Profi stratégia és bankroll menedzsment, amelyhez már ingyenesen is hozzáférhetsz!
◾ Segítőkész és minden nap aktív ügyfélszolgálat.


SZERETNE EGY SZŰK KÖZÖSSÉGHEZ TARTOZNI?

Az Ön számára ajánlott a “Gold” szolgáltatásigénylése, ahol korlátozott hozzáférést biztosítunk az aktív “gold” előfizetőink részének.
◾ Havi turnusok (Minden hónap 10. napjával indul a szolgáltatás)
◾ Privát “chat” szolgáltatás.

◾ Havi szinten 30-45 elemzés, külön stratégia és bankroll menedzsment.
◾ Az elemzések 20%-ban megegyeznek a prémium elemzésekkel, viszont döntő többségben más-más tartalmakat osztunk meg.
◾ A csomag merőben különbözik a “prémium szolgáltatástól”, hiszen más stratégiát és téteket alkalmazunk, amellyel célunk a rövid és hosszú távú profit kialakítása
◾ Egyéni  és személyre szabott konzultáció, ha az ügyfél igényli.


SIKERÜLT MEGGYŐZNÜNK ÖNT?! ITT TEHETI MEG AZ ELŐFIZETÉSÉT!

Kérünk, hogy pontos adatokat adjon meg a rendszerünkben, hiszen a befizetésről számlát állítunk ki, amelyet emailben küldünk el Önnek. Az elemzéseinket a weboldalunkon keresztül a regisztrációt követően rövid időn belül elérheti.


SIKERES ÁTUTALÁS ESETÉN!

Rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot emailben és az előfizetését a befizetés napjától a megrendelt szolgáltatást a weboldalon keresztül elérhetővé tesszük Önnek. Email, telegram és más közösségi felület alkalmazásával értesítünk, ha új tartalmat publikáltunk a weboldalunkon.

Reméljük, hogy sikerült meggyőznünk Önt is! Köszönjük a megtisztelő figyelmét és bizalmát!

2017-08-24
0