b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás

Szolgáltatásunkról

A prémium szolgáltatás mindenkinek megfelelő választás lehet, ugyanis olyan fogadási opciók kerülnek megosztásra amelyek minden egyes fogadóirodában, beleértve tippmixen is megtalálhatóak!  

Az előfizetés igénylése után, (kínálat függvényében) olyan magas eséllyel rendelkező opciókat osztunk meg veled, amelyek döntő többségben képesek profitot kialakítani számunkra. Mi csak annyit kérünk tőled, hogy légy végig türelmes, tartsd be az ajánlásainkat és kövesd figyelemmel a mérkőzéseket. Utóbbi miért fontos?! Adott elemzéseinket egy piros lap, vagy épp egy rosszabb forma bármikor felülírhatja, ezért ilyen esetekben egy-egy élő tippel próbáljuk meg korrigálni a váratlan eseményeket. Így bőven van arra realitás, hogy egy vesztes elemzést, a megosztott élő tippek segítségével nyereségessé alakítsunk át! Döntő többségben labdarúgó mérkőzéseket favorizálunk, ám nem ismeretlen számunkra a többi sportág sem, így akár a tenisz, kosárlabda, kézilabda, jégkorong és amerikai foci stb. ajánlásokat is kézhez kapsz az előfizetésed során!

65% körüli találati arány

Törekszünk arra, hogy olyan eseményekre fogadjunk, ahol nagy eséllyel zárnak nyereséggel az ajánlásaink.

BIZTONSÁGOS BANKROLL!​

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben.

ÁTLAG HAVI TIPPSZÁM: 60

A szolgáltatás során általában napi 1-3 fogadásra lehet számítani (kínálat függvényében), ám lesznek olyan időszakok is, amikor akár 5, vagy még több opció is megosztásra kerül. A célunk, hogy rövid- és hosszútávon is profitot realizáljunk.

KÖVESD FIGYELEMMEL A MÉRKŐZÉSEKET!​

Az élő tippek segítségével képesek lehetünk korrigálni egy-egy vesztes elemzést és így minimalizálhatjuk a veszteséget, vagy épp profitot alakíthatunk ki!

Előfizetői vélemények

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
19999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
37999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: