b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás

Szolgáltatásunkról

A prémium szolgáltatás mindenkinek megfelelő választás lehet, ugyanis olyan fogadási opciók kerülnek megosztásra amelyek minden egyes fogadóirodában, beleértve tippmixen is megtalálhatóak!  

Az előfizetés igénylése után, (kínálat függvényében) olyan magas eséllyel rendelkező opciókat osztunk meg veled, amelyek döntő többségben képesek profitot kialakítani számunkra. Mi csak annyit kérünk tőled, hogy légy végig türelmes, tartsd be az ajánlásainkat és kövesd figyelemmel a mérkőzéseket. Utóbbi miért fontos?! Adott elemzéseinket egy piros lap, vagy épp egy rosszabb forma bármikor felülírhatja, ezért ilyen esetekben egy-egy élő tippel próbáljuk meg korrigálni a váratlan eseményeket. Így bőven van arra realitás, hogy egy vesztes elemzést, a megosztott élő tippek segítségével nyereségessé alakítsunk át! Döntő többségben labdarúgó mérkőzéseket favorizálunk, ám nem ismeretlen számunkra a többi sportág sem, így akár a tenisz, kosárlabda, kézilabda, jégkorong és amerikai foci stb. ajánlásokat is kézhez kapsz az előfizetésed során!

KÖZEPESEN MAGAS TALÁLATI ARÁNY

Törekszünk arra, hogy minél több nyertes tippet osszunk meg veled, de a szolgáltatás keretein belül átlagosan 58-65% közötti találati aránnyal kell, hogy kalkulálj!

BIZTONSÁGOS BANKROLL!​

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben.

ÁTLAG HAVI TIPPSZÁM: 60+

A szolgáltatás során általában napi 1-3 fogadásra lehet számítani (kínálat függvényében), ám lesznek olyan időszakok is, amikor akár 5, vagy még több opció is megosztásra kerül. A célunk, hogy rövid- és hosszútávon is profitot realizáljunk.

KÖVESD FIGYELEMMEL A MÉRKŐZÉSEKET!​

Az élő tippek segítségével képesek lehetünk korrigálni egy-egy vesztes elemzést és így minimalizálhatjuk a veszteséget, vagy épp profitot alakíthatunk ki!

Előfizetői vélemények

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0
%d bloggers like this: