Szolgáltatásunk

A b&wtips® szolgáltatás 2016 óta működik és a legelsők közé lehet sorolni az általunk nyújtott szolgáltatást a versenypiacon. Az egyediségét és a hírnevét az oldalunk a remek kommunikációjának, a közösségépítő képességének, kiváló elemzéseinek, korrektségének és megbízhatóságának köszönheti! Az ajánlásaink nagy százalékban jövedelmezőek rövid, illetve hosszútávon is. Ami kiemelheti a munkánkat a versenytársakkal szemben, az a precizitás amelyet az elemzéseinkben nyújtunk, ill. az egyedileg fejlesztett statisztikai rendszerünk, amely heti szinten több száz mérkőzés adatait dolgozza fel és értékeli ki azokat különböző szempontok alapján. Elemzéseinket ennek megfelelően várható gólszámadatokra, illetve a várható kezdőcsapatok és a csapatoktól megszerzett információkra alapulva osztjuk meg.

Megbízhatóság

Több éves tapasztalat. Segítőkész és korrekt ügyfélszolgálat.

Precizitás

Pontosan vezetett tipparchívum. Háttér információk és statisztikai adatokra épített elemzések.

Bankroll menedzsment

Profitábilis és biztonságra törekvő stratégia.

DE MIÉRT CSATLAKOZZON ÉS MIRE SZÁMÍTHAT AZ ELŐFIZETÉSE ALATT?

– Kínálat függvényében kerülnek megosztásra az elemzéseink.
– Napi szinten tippadóink több fogadási és statisztikai ajánlást osztanak meg Önnel.
– Az elemzésekben statisztikai mutatókra, ill. adatokra építünk. A csapatok közösségi felületeit rendre követjük, a hiányzókat számításba vesszük, ezért minden egyes elemzésünk kellő pontossággal és precizitással kerül megosztásra. Míg a fogadási és statisztikai ajánlásokban rövid érveléssel ellátott tippeket osztunk meg.
– A sportok közül leginkább a labdarúgás, mint fő profil szerepel a munkánkban. Ezen kívül viszont tenisz, jégkorong, baseball, amerikai futball, kosárlabda, e-sport és minden egyéb sportból készítünk elemzéseket és osztunk meg predikciókat.
 – Elemzéseink esetében a Bet365, az Unibet fogadóportál és a Tippmix eseményeivel és opcióival kalkulálunk.
– Tippadói ajánlások esetében Bet365 fogadóportál opcióival kalkulálunk. Ugyanis az e-sport mérkőzések döntő többségben csak online fogadhatóak.
– Értesítő telegram csatorna : A tippjeinket azonnal láthatja a csatornához csatlakozva. Előfizetőként a linket az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg!
– Élő tippek
 – Privát “chat” : Megismerkedhet közösségünkkel. A felületen kommunikálunk az előfizetőinkkel, rengeteg segítséget nyújtunk egymásnak és ezzel egy remek közösséget alakítottunk ki az évek során. A “chat” használatához telegram alkalmazás szükséges.
– Statisztikai rendszer (Várható gólszám előrejelzés)
– Biztonságos és profitábilis stratégia és bankroll menedzsment.
– Segítőkész ügyfélszolgálat.

SIKERÜLT MEGGYŐZNÜNK ÖNT?! ITT IGÉNYELHETI AZ ELŐFIZETÉSÉT!

Kérjük, hogy pontos adatokat adjon meg a rendszerünkben, hiszen a befizetésről számlát állítunk ki, amelyet emailben küldünk el Önnek.


SIKERES ELŐFIZETÉS ESETÉN!

Rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot emailben és az előfizetését a befizetés napjától és az adott szolgáltatás feltételeinek megfelelően,  a weboldalon keresztül elérhetővé tesszük Önnek. A számlaértesítőjében találhatja meg a “privát chat” linkjét, amelynek eléréséhez telegram alkalmazás használata szükséges. Telegram és a saját alkalmazásunkon keresztül értesítjük, ha új tartalmat publikáltunk a weboldalunkon.

Reméljük, hogy sikerült meggyőznünk Önt is! Csatlakozzon Ön is Magyarország egyik legnagyobb sportfogadói közösségéhez és legyünk közösen sikeresek!

2017-08-24