Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Prémium szolgáltatás

Szolgáltatásunkról

Ha szeretnéd megtalálni a sportfogadásban rejlő igazi lehetőségeket, de eddig kevés sikerrel jártál, akkor van egy jó hírünk számodra! A prémium szolgáltatásunkkal a sportfogadás egészen új dimenzióba kerül. Többé nem kell a véletlenre, vagy épp a szerencsédre bízni a fogadásaid, hiszen szakértő elemzőinknek köszönhetően olyan ajánlásokat kapsz kézhez nap, mint nap, amelyekkel könnyedén nyerhetsz!
Milyen előnyei vannak a prémium szolgáltatásunknak?

Ez a szolgáltatás gyakorlatilag mindenkinek megfelelő választás lehet, ugyanis olyan fogadási opciók kerülnek megosztásra amelyek minden egyes fogadóirodában, beleértve tippmixen is megtalálhatóak! A szolgáltatás keretein belül döntő többségben labdarúgás opciókat favorizálunk, de szakértő elemzőinknek köszönhetően már tenisz, kézilabda, kosárlabda, darts és az amerikai major ligákból is érkezhetnek részletes elemzések, illetve ajánlások! Mivel tippmixen is megtalálhatóak az ajánlásaink, így ez a szolgáltatás az egyik legnépszerűbb az ügyfeleink körében és természetesen örömmel mondhatjuk el azt, hogy ez az előfizetésünk is profitábilis szolgáltatásként működik évek óta.

Ne vesztegesd tovább az idődet azzal, hogy magadnak kelljen kutatnod a tippeket! Bízd szakértő elemzőinkre ezt a munkát és mi megmutatjuk, hogy hogyan lehetsz Te is sikeres sportfogadó!

Tehát mire is számíthatsz, ha Te is csatlakoztál a prémium szolgáltatásunkhoz?!

ÁTLAG HAVI TIPPSZÁM: 60+

Kínálat függvényében kerülnek megosztásra az elemzéseink, de az egy átlag havi előfizetés során, napi 1-3 fogadásra lehet számítani. Viszont lesznek olyan időszakok is, amikor akár 5, vagy még több opció is megosztásra kerül. Az elemzéseket minden esetben a weboldalunkon, vagy applikációnkon keresztül érheted el az elemzések menüpontban!

KÖZEPESEN MAGAS TALÁLATI ARÁNY

Szakértő elemzőink minden egyes nap arra törekednek, hogy a lehető legesélyesebb opciókat osszák meg a szolgáltatás keretein belül, viszont a magas tippszám miatt, átlagosan 58-65% közötti találati aránnyal kell, hogy kalkulálj!

ÜGYELJ AZ ÉLŐ TIPPEKRE!

Amennyiben nem a terveink szerint alakulna egy adott hónap, akkor élő tippekkel korrigálhatjuk a negatív eredményességet. Felhívjuk figyelmed, hogy az élő tippeket mindig a külön erre a célra kialakított telegram csatornán keresztül érheted el!

ÁTLÁTHATÓSÁG!

Minden egyes általunk megosztott tippet gondosan könyvelünk a b&wtips hivatalos statisztikájába, amit bármikor elérhetsz Te is! Nálunk nincs susmus, nincs mellébeszélés, nyílt lapokkal játszunk és ennek köszönhetően mondják azt rólunk sokan, hogy megbízhatóak, illetve korrektek vagyunk.

BIZTONSÁGOS BANKROLL!​

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben. A prémium szolgáltatás esetén az ajánlott tőkefelosztásunk 100 egység!

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!
%d