b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Znojmo – Vienna

Mivel a válogatott mérkőzések miatt gyenge kínálatok vannak, ezért a mai napunk zárásaként egy EBEL jégkorong találkozót favorizálnánk, ahol a Znojmo és a Vienna találkozik egymással.


I Znojmo – Vienna I

A jégkorongmérkőzésen lényegében minden a vendégek sikerét alapozza. A rájátszásban 2-1-re vezet a Vienna, és látható, hogy a múltkori meglepetés vereséget egyből kozmetikázta a csapat és 3 góllal verték a Znojmot. Amikor kikapott az együttes legfőképp a védelem volt okolható, viszont végre teljes egész a vendég együttes és nincs hiányzójuk

Ha a vendég csapat hasonlóan koncentrál a védekezésre, mint hazai pályán akkor egyértelmű a sikerük. Ráadásul ha okosan tartalékolják az erejüket, akkor egy 4-1-s összesítéssel máris kiharcolhatják a továbbjutást és sokkal fittebbek lehetnek a másik ágon “vergődő” csapatoknál.

Mindent egybevéve bizakodóak vagyunk és mindig is érdemes a Vienna, Tampa Bay, CSZKA Moszkva csapataira fogadást kötni, mikor 50-50% eséllyel, a hazai/vendég opcióra lehet 1,60 körüli vagy magasabb szorzókért fogadni. Úgyhogy élünk most is az eséllyel és a vendégek 1,65-s végső sikerére örömmel fogadunk alacsony téttel. Ami fontos, hogy érdemes mihamarabb megfogadni az opciót, mert várható oddscsökkenés.

Znojmo – Vienna (18:30)

Tipp:Vienna (A mérkőzés győztese) odds: 1,65 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: