b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Zenit Kazany – Gdansk

Az NBA elemzéseink remekül nyitották meg a mai napunkat és hibátlan kezdéshez, hibátlan folytatás dukál. Ugyan a röplabdaelemzésünk mai ajánlása több, mint rizikós, de ilyen szorzóért és ilyen előzményekkel kötelező “C” kategóriába fogadást kötnünk.


I Zenit Kazany – Gdansk I

A röplabda Bajnokok Ligája rájátszásban a két együttes már túl van egy “megmérettetésen” és 3-2-s Zenit siker született. Most az oroszok hazai pályán léphetnek fel a lengyel ellenfelük ellen, akik nagy átlagban képesek partiban maradni az ellenfelekkel.

A mai fogadásunk alapja az előző mérkőzésen látottak, illetve. Gdansk a Radom elleni bajnokin teljes cserecsapattal állt fel. A Kazany otthon jó, viszont látható, hogy többször bukik 1-1 szettet a csapat és Lengyelországban szoros találkozót alakítottak ki a felek.

Kiindulva tehát az előző mérkőzésből és abból a tényezőből, hogy a Gdanski csapat ekkora “underdog” fogadást kötünk rájuk, méghozzá egy +2,5 szett hendikep opcióval. Ami azt jelenti, hogy ha a mérkőzésen egyetlen egy szettet tud nyerni a vendég lengyel csapat, akkor máris zöldült a “tippünk”. Előző mérkőzésen két szettet is behúztak, egy remélhetőleg ma is fog sikerülni.

Zenit Kazany – Gdansk (17:000)

Tipp:Gdansk +2,5 szett (Szett hendikep) odds: 2,50 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: