b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Wellington Phoenix – Melbourne Victory

Visszatérünk az ausztrál bajnoksághoz, amely sokak kedvence lett fogadási szempontból az előző hetekben. Most is a gólokkal kalkulálunk és ugyan maradtunk az alacsonyabb szorzóknál, nagyobb téttel kalkulálunk a meccsen.


I Wellington Phoenix – Melbourne Victory I

A mérkőzésen lényegében ismét a gólokban van érték, hiszen két olyan csapat találkozik egymással akik igencsak veszélyesnek mondhatóak a támadásokat nézve. A Wellington a 6. helyen, míg a Melbourne a 2. pozícióból várja a találkozót. Ami látható a statisztikákból, hogy a hazai csapat a 4. legtöbb gólt kapta, míg a vendégek a legtöbb gólt szerezték a szezonban.

A Wellington – Melbourne Victory előző mérkőzésein rendre megszületett a gólváltás, mint opció. 2019.01.20-án találkoztak a felek utoljára akkor 3-3, de ezt megelőzően 1-1,2-1,2-1,2-3-s eredmények születtek.

Ezért kiindulva ezekből az adatokból, látva azt, hogy a Wellington egyébként hazai pályán szerezte a góljai 65%-t, de döntő részt gólokat is kap. Illetve ma a 2. helyezett és idegenben szinte a legjobb teljesítménnyel bíró Melbourne lesz az ellenfél, véleményünk szerint önmagában hordozhatja a találkozó a gólváltást és akár egy nagyobb gólszámú mérkőzést is. Ezért mi az első opcióra, tehát a gólváltásra ajánlunk “B” kategóriában fogadást.

Wellington Phoenix – Melbourne Victory (07:35)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “B” kategória Tét: 3 egység

0
%d bloggers like this: