b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Watford – Arsenal

Megoldották az "ágyúsok" és az elődöntőben a Valenciával találkoznak (Fotó : Skysports)

Remek hétvégét zártunk és tegnap is hiba nélkül jöttek az elemzéseink. Ma szűkebb a kínálatunk és mindössze két prémium elemzést fogunk publikálni. Mindkét esetben “C” kategóriás ajánlásokat teszünk közzé és elsőként a Premier League 34. fordulójának zárómérkőzésére kötünk fogadást.


I Watford – Arsenal I

A mérkőzésen nem igazán értem a mostani szorzókat és ismerve a mostani tényezőket, számomra nem volt kérdés, hogy ma egy kétesélyes fogadást kell favorizálni, ami alapra óriási esélyt jelent a fogadóirodákkal szemben. Az “ágyúsok” idegenben rosszul teljesítenek és 15 mérkőzést követően mindössze 5 győzelmük van, ezenkívül pedig ott van az a tényező, hogy csütörtökön visszavágót kell játszaniuk a Napoli vendégeként. Ma ez az Emery csapatnak “púp” a hátán és a sajtóértesüléseink szerint egy tartalékos keretet láthatunk.

Sokak alapozhatnak arra a tényezőre, hogy ma egy győzelemmel a BL-t érő helyre ugorhatna az Arsenal, viszont megfigyelve a jelenlegi Európa Liga csapatokat a Napoli után már szinte a Chelsea  lehet a nehezebbnek ígérkező ellenfél. A többiek ellen óriási esélye lehet a csapatnak.

A Watford hazai pályán remekül teljesít és mindössze 5 veresége van a hazai publikum előtt a csapatnak. Ami biztos, hogy ma az amúgy idegenben gyengébben teljesítő Arsenalt megfoghatja a Watford és akár 3 pontot is szerezhet hazai pályán. Hiányzókat tekintve Cleverley, Holebas és Quina az aki nem lép pályára a hazaiak részéről, míg a vendégeknél a már-már megszokott Bellerin, Holding, Sokratis és Welbeck négyes sérülése és eltiltása miatt nem lép ma pályára. Egy szó, mint száz, ha ma valóban tartalékolnak az ágyúsok és a Watford ugyanazt a teljesítményt hozza hazai pályán, amit eddig láthattunk tőlük ma pontot szereznek és a “hazai, vagy döntetlen” kétesélyes opcióban hatalmas érték van. A hazaiak szorzója már 0,25 egységgel csökkent és várható még további csökkenés, úgyhogy érdemes mihamarabb fogadást kötni erre a kétesélyes opcióra, ami számszerűleg 66,66%-s esélyt jelent a fogadóirodákkal szemben.

Watford – Arsenal (21:00) 
Tipp:Watford vagy döntetlen (Kétesély) odds:1,70 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: