b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Vive Kielce – Veszprém

Reméljük, hogy most is lesz ok az örömre! (Fotó :

Remekül indult a napunk, hiszen nyert az NBA megosztásunk, most pedig kezdésként egy magyar csapat mérkőzésére fogadnánk, akiknek ma “kötelező” lenne a pontszerzés.


I Vive Kielce – Veszprém I

Lényegében átnéztünk minden egyes adatot és arra a döntésre jutottunk, hogy az amúgy sérülésekkel tűzdelt házigazdák ellen fogadni kel.. A Veszprém David Davis érkezésével ismét régi pompájában sorozatban nyerik a mérkőzéseket és győzni tudtak Európa legjobbjai ellen is. A Kielce nem tartozik ebbe a “körbe”, viszont egy kellemetlen ellenfélről beszélhetünk esetükben.

A Vive Kielce csapatából több kulcsfontosságú játékos is hiányzik. Alex Dujshebaev, Cindric és Jurecki is kénytelen lesz kihagyni a mérkőzést.

A Veszprém Barcelona elleni győzelmét követően, a Vardar elleni idegenbeli mérkőzését látva, illetve a Brest elleni 8 gólos győzelem után nincs kérdés bennünk. A Veszprém torony magas esélyese a találkozónak és látható, hogy ennek megfelelően a “magas” szorzó 1,95 – 1,72-re redukálódott. Valószínűleg sokak pakolják ma a magyar együttest és ez nem csoda, hiszen ma kötelező számukra a pontszerzés, hogy megtartsák a 2. pozíciót!

Vive Kielce – Veszprém (17:30)

Tipp:Veszprém (1×2 – Rendes játékidő) odds: 1,72 “C”  kategória Tét: 2 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: