b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Vityaz Podolszk – CSZKA Moszkva

Vajon ma is magabiztos győzelmet arat a CSZKA? (Fotó: Getty Images)

A mai napunk zárásaként egy jégkorong találkozóra készültünk, ahol ismét nem várnánk hatalmas adok-kapok mérkőzést. Egyértelmű esélyes a vendég együttes, aki ma rövidre zárhatja felmerülő kérdéseket.


I Vityaz Podolszk – CSZKA Moszkva I

A mérkőzésen ismét adottak az esélyek és minden a CSZKA Moszkva együttesén fog múlni. Remek védekezés mellé, gyengébb hatékonyságú támadósor dukál,viszont annyi elmondható, ha beindul a gólgyártás egy meccsen, akkor 4-5-6 gólig nem áll meg a moszkvai alakulat. Előző három mérkőzésen profitáltunk velük, most viszont egy olyan opcióra kötnénk fogadást, amellyel “kihúzhatjuk a gyufát”, viszont az előző mérkőzéseket látva óriási érték lehet benne ismét.

A CSZKA Moszkva – Vityaz Podolszk mérkőzéseken mindhárom alkalommal nehezen kibontakozó csapatok mérkőzését láthattuk és rendre az 1. félidőben kisebb/puhatolózosabb lövéseket és játékot láthattunk a felektől. Ami azt illeti, az előző két találkozó 1. harmadában mindhárom esetben az első tíz percben szinte semmi sem történt.

Az előző három mérkőzésből kiindulva, illetve abból a tényezőből, hogy idegenben a CSZKA inkább a védekezését preferálja ami köztudott, hogy igencsak megy nekik bizakodóak lennénk és ismét az első harmad góltalan első tíz percére ajánlanánk fogadást. Ezt az opciót a bet365 portál segítségével próbáljuk meg kihasználni és amit az “ELSŐ 10 PERC” fogadási opciónak találhattok meg. Tehát abban bíznánk, hogy az első 10 percben nem zörrennek meg a hálók. Rizikós fogadás, viszont látva a két mérkőzést, illetve ismerve a CSZKA idegenbeli mérkőzéseit megéri alacsony téttel kockáztatni főleg 1,80-s szorzóért.

Vityaz Podolszk – CSZKA Moszkva (17:30)

Tipp:Kevesebb, mint 0,5 gól (Első 10 perc) odds: 1,80 “C”  kategória Tét: 2 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

 

0
%d bloggers like this: