b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Vitkovice – Sparta Praha

Tegnap ismét sikerült profittal zárni és ezzel a hétvégén szép profitot könyvelhettünk el. Ma gyengébb kínálatunk van, viszont így is megvannak a magunk ötletei, viszont a téteket “visszább fogjuk”.


I Vitkovice – Sparta Praha I

A cseh Extraliga is a Play Off köréhez ért, ahol első körben a 10.-7. helyezett közötti csapatok mérkőznek meg egymással. A Vitkovice a 7. helyen zárt, míg a mai ellenfele a szezon utolsó harmadának a hajrájával ért be a 10., egyben utolsó play off helyre. A Vitkovice részéről elmondható, hogy idegenben potyogtatták el a pontokat és ezért nem ért az együttes jobb pozícióba, viszont hazai pályán 26 mérkőzésen mindössze 6 alkalommal kapott ki az együttes.

A Vitkovice a szezonban a második legjobb teljesítményt érte el a bajnokságban hazai pályán, hiszen 26 fordulót követően 17-3-3-3-s eredményt abszolvált az együttes.

Mindent egybevéve, a Sparta ugyan jól szerepelt idegenben az alapszakaszban, de a Vitkovice otthonában 2016.január 31-én tudott legutoljára győzni a vendég csapat. Ezért mi bizakodóak lennénk és véleményünk szerint az 1. fordulót behúzza a hazai együttes és erre az opcióra megéri egy alacsony téttel fogadást kötni.

Vitkovice – Sparta Praha (17:00)

Tipp:Vitkovice (A mérkőzés győztese) odds:1,62 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: