b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Vitkovice – Sparta Praha

Tegnap sikerült a Vitkovice sikerével profitálnunk és a második mérkőzéssel kapcsolatban is megvannak a magunk elképzelései.


I Vitkovice – Sparta Praha I

A cseh Extraliga is a Play Off körének második fordulójában 1-0-ról folytatódik a Vitkovice-Sparta Praha párharc. Tegnap láthattuk, ha szoros mérkőzésen is a hazai együttes tartotta azt, amiért bíztunk bennük és ismét nyerni tudtak hazai pályán.  A Vitkovice részéről elmondható, hogy idegenben potyogtatták el a pontokat és ezért nem ért az együttes jobb pozícióba, viszont a tegnapivel hazai pályán 27 mérkőzésen mindössze 6 alkalommal kapott ki az együttes.

A Vitkovice a szezonban a második legjobb teljesítményt érte el a bajnokságban hazai pályán, hiszen 27 fordulót követően 18-3-3-3-s eredményt abszolvált az együttes.

Mindent egybevéve ma ugyanúgy “meglovagolnánk” a hazai sikerben rejlő esélyeket és véleményünk szerint a második mérkőzésen is behúzzák a győzelmet a hazaiak. Vitkovice remek sorozatot tudhat magáénak hazai pályán és látva a tegnapiakat, illetve ismerve a körülményeket ma is várható a Vitkovice sikere.

Vitkovice – Sparta Praha (17:00)

Tipp:Vitkovice (A mérkőzés győztese) odds:1,67 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: