b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Vienna – Salzburg

A mai napunk prémium részének zárásaként egy jégkorongmérkőzésre gondoltam, ahol véleményem szerint a Salzburgi kirakatcsapat izgalmas mérkőzést hozhat össze.


I Vienna – Salzburg I

A Viennát véleményem szerint senkinek sem kell bemutatni, többnyire nyertünk velük az előző mérkőzéseken és a Znojmo ellen kiváló teljesítménnyel 4-1-s összesítéssel léptek tovább a rájátszás elődöntőjébe. Ma már egy nagyobb falatnak ígérkezik a Salzburg, akik ugyan párszor megizzadtak a Fehérvár AV19 ellen, ennek ellenére továbbjutottak szintén 4-1-s összesítéssel.

A Vienna hazai pályán nagyon jól szerepel, viszont a Salzburg ellen rendre megizzadnak. Ennek ellenére nagyon bíznánk a hazai csapat mutatóiban és véleményünk szerint az első mérkőzést megnyeri az együttes.

A Vienna a Znojmo ellen mindhárom hazai mérkőzését megnyerte. Ma kalkulálhatnánk a gólokkal is, de nagyon magas “linet” kaptunk, amire véleményem szerint felesleges fogadást kötni. Ezért a hazai győzelemben van is érték, illetve az esélyek is most a Vienna mellett állnak. Úgyhogy érdemes alacsony téttel fogadást kötni a találkozó kimenetelére, ahol remélhetőleg a Vienna győzedelmeskedik. (Bátrabbak 0,5 egységgel a döntetlent megpróbálhatják)

Vienna – Salzburg (19:15) 
Tipp:Vienna (A mérkőzés győztese) odds:1,78 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: