b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Vienna – Salzburg

Elsőként az osztrák EBEL liga rájátszására készítettünk elemzést, amelyen “A” és “C” kategóriás ajánlásokat publikálunk. Szoros mérkőzésre van ismét kilátás és úgy alakítottuk ki a mai napon az esélyeket, hogy csak egy esetben bukhatunk a mérkőzésen..


I Vienna-Salzburg I

Az előző mérkőzésen gyönyörű profitra tettünk szert és lényegében a 4,50-s döntetlennel az év eddigi legnagyobb szorzóját csíptük el. Most is hasonlóan gondolkozunk, hiszen a két együttes 6 rájátszásmérkőzésén 4 alkalommal döntetlen született. Ma igazi kiélezett párharcra van kilátás, ahol nagyot kockáztatunk és csak akkor bukunk, ha a Salzburg nyer. Ilyen esélyek mellett kötelező fogadni.

Mivel ma már ténylegesen egy esélye maradt mindkét együttesnek, ezért abban bíznánk, hogy ismét szoros mérkőzést hoznak össze. Ami viszont borítékolható, hogy a Vienna otthonában borzasztó nehéz győzelmet szerezni és vélhetően ez ma sem fog sikerülni a Salzburgnak.

A rájátszásban tehát 6 mérkőzésből 4 alkalommal döntetlennel zártak a felek, mi pedig a Vienna sikereinek köszönhetően rendre tudtunk profitálni. Most sem gondolkoztunk tehát másként “A” kategóriába sorolva a Vienna végső sikerét ajánljuk, amit 1,55-s szorzóért cserébe lehet jelenleg megfogadni. Míg a másik opció a döntetlen eredmény lenne. Na most a “tippek” pikantériája az, hogy ha az egyik nyer, akkor biztosan profitáltunk, ha mindkét opció jön akkor szép profitra tehetünk szert, viszont ha a Salzburg nyer a rendes játékidőben 7 egységet égettünk fel. Ritkán vagyok ilyen magabiztos az elemzésekkel kapcsolatban, viszont úgy érzem, hogy ilyen feltételek mellett és ismerve az előző mérkőzéseket a Vienna toronymagas esélyese a párharcnak, de a döntetlent most sem tartom kizártnak.

Vienna – Salzburg (19:15) 
Tipp:Vienna (A mérkőzés győztese) odds:1,55 “A” kategória Tét : 5 egység
Salzburg – Vienna (19:15) 
Tipp:Döntetlen (Játékidő eredménye 1×2) odds:4,25 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: