Prémium szolgáltatás : Vienna – Salzburg

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Elsőként az osztrák EBEL liga rájátszására készítettünk elemzést, amelyen “A” és “C” kategóriás ajánlásokat publikálunk. Szoros mérkőzésre van ismét kilátás és úgy alakítottuk ki a mai napon az esélyeket, hogy csak egy esetben bukhatunk a mérkőzésen..


I Vienna-Salzburg I

Az előző mérkőzésen gyönyörű profitra tettünk szert és lényegében a 4,50-s döntetlennel az év eddigi legnagyobb szorzóját csíptük el. Most is hasonlóan gondolkozunk, hiszen a két együttes 6 rájátszásmérkőzésén 4 alkalommal döntetlen született. Ma igazi kiélezett párharcra van kilátás, ahol nagyot kockáztatunk és csak akkor bukunk, ha a Salzburg nyer. Ilyen esélyek mellett kötelező fogadni.

Mivel ma már ténylegesen egy esélye maradt mindkét együttesnek, ezért abban bíznánk, hogy ismét szoros mérkőzést hoznak össze. Ami viszont borítékolható, hogy a Vienna otthonában borzasztó nehéz győzelmet szerezni és vélhetően ez ma sem fog sikerülni a Salzburgnak.

A rájátszásban tehát 6 mérkőzésből 4 alkalommal döntetlennel zártak a felek, mi pedig a Vienna sikereinek köszönhetően rendre tudtunk profitálni. Most sem gondolkoztunk tehát másként “A” kategóriába sorolva a Vienna végső sikerét ajánljuk, amit 1,55-s szorzóért cserébe lehet jelenleg megfogadni. Míg a másik opció a döntetlen eredmény lenne. Na most a “tippek” pikantériája az, hogy ha az egyik nyer, akkor biztosan profitáltunk, ha mindkét opció jön akkor szép profitra tehetünk szert, viszont ha a Salzburg nyer a rendes játékidőben 7 egységet égettünk fel. Ritkán vagyok ilyen magabiztos az elemzésekkel kapcsolatban, viszont úgy érzem, hogy ilyen feltételek mellett és ismerve az előző mérkőzéseket a Vienna toronymagas esélyese a párharcnak, de a döntetlent most sem tartom kizártnak.

Vienna – Salzburg (19:15) 
Tipp:Vienna (A mérkőzés győztese) odds:1,55 “A” kategória Tét : 5 egység
Salzburg – Vienna (19:15) 
Tipp:Döntetlen (Játékidő eredménye 1×2) odds:4,25 “C” kategória Tét : 2 egység

0