Prémium szolgáltatás : Vienna – Salzburg

A mai napunk prémium részének nyitásaként egy jégkorongmérkőzésre gondoltam, ahol véleményem szerint a Salzburgi kirakatcsapat ismét izgalmas mérkőzést hozhat össze.


I Vienna – Salzburg I

A Viennát véleményem szerint senkinek sem kell bemutatni, többnyire nyertünk velük az előző mérkőzéseken és a Znojmo ellen kiváló teljesítménnyel 4-1-s összesítéssel léptek tovább a rájátszás elődöntőjébe, illetve ezt követően már a Salzburg elleni 1. mérkőzésen is profitáltunk a csapattal. A 3. fordulóhoz érve 2-0 jelenleg az állás a Viennának és várhatóan nem ma fogják elengedni a mérkőzést.

A Vienna hazai pályán nagyon jól szerepel, viszont a Salzburg ellen rendre megizzadnak. Ennek ellenére nagyon bíznánk a hazai csapat mutatóiban és véleményünk szerint az előző két győzelem után megnyeri a harmadik mérkőzést is az együttes.

A Vienna a Znojmo ellen mindhárom hazai mérkőzését megnyerte. Ma kalkulálhatnánk a gólokkal is, de nagyon magas “linet” kaptunk, amire véleményem szerint felesleges fogadást kötni. Ezért a hazai győzelemben van is érték, illetve az esélyek is most a Vienna mellett állnak. Úgyhogy érdemes közepes téttel fogadást kötni a találkozó kimenetelére, ahol remélhetőleg a Vienna győzedelmeskedik. (Bátrabbak 0,5 egységgel a döntetlent megpróbálhatják.)

Vienna – Salzburg (19:15) 
Tipp:Vienna (A mérkőzés győztese) odds:1,62 “B” kategória Tét : 3 egység