b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

KHL : Vienna – Klagenfurt

A mai munkánk folytatásaként egy ismerős csapatra ajánlok ismét fogadást. Az EBEL döntőjének 3. fordulójában ismét izgalmas mérkőzés szemtanúi lehetünk.


I Vienna – Klagenfurt I

Ami biztos, hogy ma két ajánlást osztok meg egy “A” és egy “C” kategóriába sorolt opció lesz. Hasonlóan, mint ezelőtt csak akkor bukunk, ha a Klagenfurt nyer, erre viszont egy hazai pályán szereplő és otthon kiváló mutatókkal rendelkező Vienna ellen csekély esély adatik.

Lényegében nem is olyan rég kötöttünk ehhez hasonló fogadást a Viennára, akikkel most is ez a tervem. Első opcióba magasabb téttel a sikerüket, míg másik opció esetében a döntetlent favorizálom. 

A Salzburg ellen szinte minden meccsen döntetlennel végzett a Vienna, itt a Klagenfurt elleni első találkozón egyből egy 2-2-s döntetlen után sikerült kiharcolniuk a győzelmet, majd a második mérkőzésen 1-0-ra kaptak ki idegenben, ezt követően két 3-2-s győzelmet értek el a hazai csapatok. Ma ismét hazai publikum, hazai pálya úgyhogy várom a sikerüket, amelyre “A” kategóriába sorolva 1,85-s szorzóért “ajándék” fogadni, de ugyanígy a 4,10-s szorzó (döntetlen) nagyon kecsegtető számomra, amelyre “C” kategóriába ajánlok fogadást. Ha nyer az egyik opció azonnal profitálunk, úgyhogy ilyen esélyek mellett “öröm” fogadni. Ha pedig mindkét opció jönne.. (inkább nem is folytatom..)

Vienna – Klagenfurt (19:15) 
Tipp:Vienna (A mérkőzés győztese HOSSZABBÍTÁSSAL) odds:1,85 “A” kategória Tét : 3 egység
Vienna – Klagenfurt (19:15) 
Tipp:Döntetlen (Rendes játékidő – 1×2) odds:4,10 “C” kategória Tét : 2 egység

 

0
%d bloggers like this: