b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Vendsyssel – Midtjylland 

Vajon nyerni tud a Midtjylland, vagy ismét meglepetés születik? (Fotó : Getty Images)

Remekül zártuk a hétvégét és remélhetőleg ugyanígy folytatjuk. Ma egy dán mérkőzéssel készültünk, ahol a jelenlegi második helyezett Midtjylland mérkőzésére tennénk ajánlást.


I Vendsyssel – Midtjylland I

Elindul a tavaszi “menet” a dánoknál is, ahol hosszas felkészülés után ismét egymásnak feszülnek a csapatok. Tegnap láthattuk, hogy a jelenlegi bajnokesélyes Köbenhavn 6-1-el nyitotta a szezont, ezzel 6 pontra növelte az előnyét a Midtjyllanddal szemben, akik kiváló szezont futnak és ugyan kevesebb vereségük van, mint az első helyezettnek, de többször remiztek. A mai ellenfél az a Vendsyssel lesz, akik a 12. helyen szerepelnek jelenleg 19 pontot gyűjtöttek 20 forduló alatt. A Midtjylland sokaknak ismerős lehet, hiszen többször kötöttünk a mérkőzéseikre fogadást az előző szezonban. Az együttes legfőbb ismérve, hogy rendre több gólt szerez az ellenfeleknek és szinte minden mérkőzésén képes volt az együttes 2,5 gól feletti mérkőzésekre.

A Midtjylland 2018/2019-s szezonban a bajnokságot tekintve 20 lejátszott mérkőzésből 17 alkalommal zárt 2,5 gól feletti mérkőzéseket.

Így adott a kérdés, hogy ma is képes lesz-e ismét gólokkal nyerni a vendég együttes, illetve hasonlóan a szezonban elért előző meccsen 3-0-s sikert tudnak elérni? Ami érdekes adat szintén, hogy a vendégek oldaláról Onuachu, Dal Hende, Mabil, Poulsen, Nicolaisen és George is több gólt szerzett, mint a legeredményesebb Vendsyssel játékosok Ifeanyi (3) , Thorsteinsson (3). Így bíznánk abban a tényezőben, hogy a Midtjylland ismét képes lesz nyerni és vélhetően ezt nem egy góllal fogja megtenni az együttes. Ezért erre kötnénk fogadást, hogy a Midtjylland nyer és ezt 1,5 gól feletti értéken, tehát legalább 2 gólt lőve teszi meg.

Vendsyssel – Midtjylland (19:00)
Tipp:Midtjylland + Több, mint 1,5 gól (1×2 + Gólszám összesített) odds:1,66 “C” kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: