b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Vasárnapi meccsdömping

Megoldották az "ágyúsok" és az elődöntőben a Valenciával találkoznak (Fotó : Skysports)

Őszinte leszek ma nem fogok hosszas elemzésekbe belemerülni. Fekszenek rendre az elemzések, de az opciók fasorba sincsenek. Ma igazi meccsdömping van és kihasználom az esélyeket, nagyot húzunk és itt az ideje óriásit szakítani!


Számomra az első meccs a nap legbiztosabb opciója. A Marseille – Paris SG rangadón várnánk a párizsi csapat sikerét. Gyakorlatilag most is kiemelkednek a mezőnyből és Thauvin nélküli OM-nek ma nem sok esélye van szerintem. Elől Neymar-Mbappé-Di Maria megkavarhatja a szálakat és én egy izgalmas mérkőzésen várom a vendégek sikerét. A gólváltás benne lehet, de a Lazio ellen engem nem győzött meg ez a Marseille. Egy nappal fáradtabb is a csapat és ugyan hazai pályán jól szerepelnek, a PSG ellen nem szokásuk pontot szerezni, főleg így, hogy egy kulcsjátékosuk ma sem lesz ott a pályán a sajtóértesüléseink szerint. Úgyhogy mehet a PSG sikere és egy 1,5 over opció, amelyre 1,55-s szorzóért lehet fogadni.

Marseille – Paris SG (21:00) Tippmix kód: 51551 06
Tipp:Vendég és több (1X2 + Gólszám 1,5) odds:1,55 “A” kategória Tét: 5 egység

A második találkozón egy belga meccset favorizálnék. A Standard Liege – Genk várnám a gólokat. A vendégek nagyon jó szezont futnak jelenleg veretlenek, míg a hazai csapat, hazai pályán maradt eddig hibátlan. Érdekes adat lehet, hogy a Genk 2013.02.24.-én szerzett utoljára pontot a Standard otthonában, de ezt a mostani szezont látva elképzelhetetlennek tartjuk, hogy legalább egy X-re ne legyen jó a csapat. Nagy csörte várható, mindkét csapat csütörtökön diadalmaskodni tudott az EL-ben, most itt az esély, hogy a bajnokságban is megmutassák. Szerintünk ma jönnek a gólok akár a “2,5 over”, de a “Mindkét csapat szerez gólt” opciók is jöhetnek, mi utóbbinak szavazunk bizalmat és reméljük ,hogy nem lepnek meg minket a felek, egy góltalan meccsel.

Standard Liege – Genk (14:30) Tippmix kód: 06938 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “B” kategória Tét: 4,5 egység

A harmadik mérkőzésen egy gólváltásban bízok. Viszont sokat gondolkoztam ezen a találkozón, hogy mégis mi lenne a legmegfelelőbb opció. Őszinte leszek a sok gondolkozás meghozta az eredményét és végigfigyelve az eddig lejátszott találkozók összességét én arra a következtetésre jutottam, hogy a hazai fél a 2. félidőben rendre gólokat kap, illetve dekoncentráltan teljesítenek. A Frankfurt kiváló formában van elől Haller viszi a hátán a csapatot, de egyébként remek alakulat jött össze. Ezen a találkozón tehát bízok abban, hogy kialakulnak a gólok, A vendégek keretében minden kulcsfontosságú játékos a pályán lesz, úgyhogy várható a vendégek sikeressége is. Ezért két opcióra került a választásom. Egy esetben abban bízok, hogy ismét dekoncentrált lesz a Nürnberg a 2. félidőben és a Frankfurt képes lesz a gólszerzésre, míg másik esetben a gólváltásra és a vendégek sikerességére tenném le a voksom “C” kategóriába alacsony téttel, hiszen látok benne fantáziát és értéket, főleg 3,60-s szorzóért.

Nürnberg – E. Frankfurt (13:30) Tippmix kód: 33988 V
Tipp:Nem (Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a 2. félidőt) odds:1,55 “B” kategória Tét: 3,5 egység
Nürnberg – E. Frankfurt (13:30) Tippmix kód: 34263 05
Tipp:Vendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:3,60 “C” kategória Tét: 1 egység

A következő találkozón egy MLS mérkőzésbe bízom. Az FC Dallas fog játszani a Colorado otthonában. Ma van az utolsó esélye a csapatoknak, hogy bekerüljenek a rájátszásba. Nagy csörték lehetnek ma, viszont ez a találkozó számomra a nap egyik legjobbnak tűnő opciója. A Colorado számára nulla a motiváció és látható volt akár az LA FC, akár Seattle ellen, hogy egy jóval motiváltabb egyesület ellen nem is tették oda magukat és gólokkal maradtak alul. Ma pedig az a Dallas érkezik, akik a szezon utolsó 3 fordulójáig magabiztosan vezették a bajnokságot. Majd két “megmagyarázhatatlan” vereség után az egyeneságon való bekerülés a negyeddöntőbe úszni látszik. Viszont a sors kegyes hozzájuk, hiszen az utolsó fordulóban az 1. és a 2. helyezett fog egymással találkozni, amelyen egy döntetlen, vagy egy vereség következtében visszakerülhetnek az egyeneságú bejutásba. Ehhez viszont ma szükség lesz mindhárom pontra. Extra motiváció, kontra egy olyan Colorado akik nem világverő csapatok közé sorolhatóak, számomra egyértelmű vendég sikert eredményezhet. Itt az ideje, hogy a csapat összeszedje magát és remélem, hogy nyerni fognak.

Colorado Rapids – Dallas (21:30) Tippmix kód: 18749 V
Tipp:Dallas (1X2) odds:1,60 “B” kategória Tét: 4 egység

Az utolsó találkozón pedig az Arsenalt favorizálnám. Ma a Crystal Palace otthonában lépnek pályára az ágyúsok. Összességében óriási a különbség a két fél közt. A Palace 15. helyen 2-1-6-s mutatóval és 5:11-s gólkülönbségével, míg az Arsenal 4. helyen 7-0-2-s mutatójával és 22:11-s gólkülönbségével. A vendégek a második legtöbb gólt szerezték a bajnokságban és jelen formájuk alapján óriási butaság lenne kihagyni őket. Viszont rizikósnak érzem a mai napig az Arsenalt, bár Emery kiválóan összerakta ezt a csapatot. Úgyhogy kicsi óvatossággal , de behúzom a vendégek sikerét.

Crystal Palace – Arsenal (14:30) Tippmix kód: 50204 V
Tipp:Arsenal (1X2) odds:1,70 “C” kategória Tét: 3,5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: