Prémium szolgáltatás: Vasárnapi futball láz

Tegnap a Manchester City botrányos módon alulmaradt a Crystal Palace ellen és ennek a meglepetésnek köszönhetően igencsak szépet buktunk. Ugyan még mindig csak “minimális” veszteségnél tartunk itt decemberben -20% , de egyszerűen ezekre a mérkőzésekre nem találjuk a szavakat és a miérteket. Ma megpróbáltunk úgy válogatni, hogy ne a kimeneteleket boncolgassuk, hiszen a gólokban továbbra is ott vannak a lehetőségek..


I Waregem – Charleroi I

A találkozón bíznánk mindkét oldal támadósorában, illetve abban a tényezőben, hogy a Waregem hazai pályán jól teljesít, de a védelmük a legrosszabb teljesítménnyel bír a bajnokságban. A vendégek 19 fordulót követően a 8. helyen, míg a hazaiak a 15. pozícióból várják a mai találkozót. Ami biztos, hogy a Waregem otthon egy igencsak kellemetlen ellenfélnek számít, hiszen hazai pályán rendre gólokat szerez a csapat (9 mérkőzésen 17 gól), de többnyire pontokat is tudnak szerezni a gólok mellett. A vendégek idegenben nem túl acélosak, de róluk is elmondható, hogy szinte minden idegenbeli mérkőzésükön gólt szereztek, de javarészt kaptak is. Ezért mi úgy véltük és látva a hiányzók listáját, ésszerű döntésnek tartjuk, hogy ezen a találkozón a hazai színekben kiválóan teljesítő, ámde gyenge védelemmel ellátott Waregem lőni fog legalább egy gólt, de erre a Charleroi válaszolni is fog. Így a gólváltásra tennénk fogadást “B” kategóriába sorolva. Ami jó hír, hogy mindkét oldal ügyeletes gólvágói, szinte garantáltan a kezdőkben fognak szerepet kapni.

Waregem – Charleroi (20:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,61 “B” kategória Tét: 3 egység

I Augsburg – Wolfsburg I

A mérkőzésen egy kétesélyes fogadást kötnénk a vendégekre, hiszen sokkal jobban teljesítenek, mint a házigazda, akiknek amúgy sem sűrűn jött össze eddig a győzelem a bajnokságban. A hazai fél 16 fordulót követően mindössze 3 győzelemmel áll és e mellett 6 döntetlen és 7 vereség a mérlegük. A vendégek pedig ennél sokkal jobban szerepelnek, ráadásul idegenben 7 mérkőzést követően 4-1-2 a mérlegük. Egy szó, mint száz mindkét oldalon lesznek hiányzók, ennek ellenére mi úgy véltük, hogy ezen a mérkőzésen a Döntetlen, vagy Wolfsburg opció helyt állhat. A vendégek és a döntetlen szorzója is folyamatosan csökken és nem mellesleg formailag, illetve mentálisan is sokkal jobbak most, mint a hazaiak. Úgyhogy élnénk a kínálkozó lehetőséggel és reméljük, hogy nem ma fog meglepni minket az Augsburg.

Augsburg – Wolfsburg (15:30)

Tipp:Döntetlen, vagy Wolfsburg (Kétesély) odds: 1,55 “C” kategória Tét: 2 egység

I Aston Villa – Leeds I

Az utolsó összecsapáson egy rangadóra tennénk fogadást. Gyakorlatilag, mint az Aston Villa, mint a Leeds kiváló formában van itt a téli szünet előtt. A Leeds erőssége a védelemben van, míg a hazaiak legfőbb erénye a támadásaikban rejlik. A hazai oldal 43 gólt szerzett 22 forduló alatt és ez a 2. legjobb teljesítménynek számít a ligában, a vendégek oldaláról pedig 18 kapott gól szerepel, ami szintén a második legkevesebb kapott gólt jelenti. Egy szó, mint száz az Aston Villa eddig 11 hazai mérkőzésén mindössze egyszer kapott ki, de ezen kívül 5 győzelme és 5 veresége van az együttesnek, míg a Leeds idegenben azért botladozik és a góljai 66,66%-t idegenben kapta. Mivel ez egy rangadó lesz, illetve mindkét félnek égető szüksége van a pontokra, ezért mi úgy érezzük, hogy akár egy döntetlen is benne lehet a pakliban, de inkább a gólokra lehet érdemes fogadást kötni, hiszen az Aston Villa képes szinte az egész mezőnynek 1-2 gólt rúgni, míg a vendégek mindig hozták azt a pluszt, ami az adott mérkőzés megnyeréséhez kellett. Ezért mi úgy véljük, hogy ezen a találkozón 1-1-es döntetlen születhet, viszont mi maradnánk az általunk már jól bevált gólváltás opciónál és erre kötünk fogadást alacsony téttel!

Aston Villa – Leeds (14:30)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,57 “C” kategória Tét: 2 egység