b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Vardar – Veszprém

Ugyan az ausztrál mérkőzés még jelenleg folyamatban van, viszont remekül állunk. A mai napunk folytatásaként a Vardar – Veszprém kézilabda mérkőzéssel folytatnánk.


I Vardar – Veszprém I

A mérkőzésen óriási taktikai csata várható, hiszen a Veszprém új vezetőedzője David Davis éveken át dolgozott a Vardar csapatánál. A másik érdekes tényező, hogy a Veszprém hálóőre Sterbik Árpád szintén minden egyes játékost ismerhet, hiszen évekig a Vardar keretét erősítette. Ennek ellenére köztudott, hogy a Vardar otthonában győzni szinte lehetetlen. Remek légkör, hatalmas szurkolótábor, akik +1 emberként vannak ott a pályán és ott az a tényező, hogy a Veszprémnek sosem ment igazán a Vardar ellen, kivéve egy-egy mérkőzést. A legutóbbi “randevún” szeptemberben hazai pályán kapott ki a magyar csapat, akkor 25:27-el távozott a macedón csapat.

A két együttes előző öt mérkőzésén rendre Vardar győzelem, vagy döntetlen született. Most pedig a hazai pályán remeklő Vardar ellen nem sok esélye lehet a magyar együttesnek.

Ezért mi úgy érezzük és ugyan nem “szép” dolog magyarok ellen fogadni, viszont a jelen állás szerint az egyre jobb formába lendülő Veszprém várhatóan nem fog tudni diadalmaskodni a Vardar otthonában. Nehéz mérkőzés lesz, amiben akár a döntetlen is állhat ezért a Vardar , vagy döntetlen opcióban találtuk meg a számításainkat és erre az opcióra érdemes alacsonyabb téttel fogadást kötni.

Vardar – Veszprém (17:30)
Tipp:Vardar vagy Döntetlen (Kétesély) odds:1,57 “C” kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: