b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : V. Williams – C. McHale

Ma is favorizálnánk az Indian Wells-i torna egyik meglepetését, aki C. McHale lenne, ma ugyan nehéz feladat előtt áll az amerikai teniszező, hiszen a pálya másik oldalán honfitársa V. Williams fog állni.


I V. Williams – C. McHale I

A tornán már az előző fordulóban nyertünk McHale remek játékának köszönhetően. Igencsak stabil teljesítménnyel hozza eddig a mérkőzéseit az amerikai és már a második meglepetésen is túl van. Előző fordulóban nyerni tudott Pavlyuchenkova ellen, azt megelőzően pedig Sakkarit ejtette ki a tornáról. Ma azzal a V. Williamssel találkozik, aki nincs a legjobb formában és a tornán egy gyengébb kvalitású játékos ellen is szettet veszített. Az első mérkőzésén Petkovic ellen bukott egy szettet, akkor 6-0-t hozott Petkovic, ezt követően pedig már a 3. helyen rangsorolt Kvitova ellen tudott diadalmaskodni.

McHale teljesítménye minket meggyőzött már itt a tornán, az előző ellenfele Pavlyuchenkova némileg hasonló játékot képvisel, mint Williams. 

Mindent egybevéve, ha McHale azt hozza amit tud, akkor itt akár Tie Breakig is mehetnek a hölgyek. Williams fejben többször elborul és ezt láthattuk az első fordulóban is, ahol simán “söprést” hozott össze egy gyengébb kvalitású teniszező ellene. Úgyhogy ma is ezt várnám és az sem lenne meglepetés, ha 3 szettig jutnának a hölgyek.

V. Williams – C. McHale (22:00)

Tipp:Több, mint 20,5 game (Game összesített) odds:1,72 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: