b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Troyes – Metz és egy angol derbi

Ma hajnalban mindkét tippünk nyereséggel, illetve a tegnapi tippadásunk is szép profittal zárt. Mai tippadásunkat folytatjuk és ismételten két nagyobb szorzóhoz “nyúltunk”. Egy francia és egy angol mérkőzést emeltünk ki a kínálatból és reméljük, hogy megszületnek az általunk várt opciók.


Az első találkozón a Troyes – Metz kettőssel kezdenénk és lényegében az előző elemzéseinknek megfelelően ma sem várunk mást, mint Metz győzelmet. A csapat remek formában van és továbbra is egyértelmű esélyesei a másodosztálynak.  A vendég együttes 4-0-0-s mérleggel, 12:4-s gólkülönbséggel áll, míg a mai ellenfele jelenleg a 16. helyen 1-0-3-s mérleggel és 2:5-s gólkülönbséggel a kieső zóna veszélyében áll. Természetesen itt a szezon elején kár esélyeket latolgatni, de a jelenlegi formák alapján egyértelmű számunkra, hogy a Metz ez erősebb és esélyesebb fél. Az oddsok számunkra egy kicsit érthetetlenek, bár egy francia másodosztályú mérkőzés sosem életbiztosítás. A Metz szenegáli játékosai remekül játszanak és élvezik a jelenlegi helyzetet, ennek legmegfelelőbb példája Diallo aki 7 gólnál és 1 gólpassznál jár és ezzel toronymagasan vezeti a góllövőlistát is a bajnokságban. A vendégek remekül játszanak és ha megnézzük a jelenlegi statisztikákat számunkra egyértelműen a vendégek sikerére érdemes fogadni. Ezért ma sem várakozunk és egy 2,10-s oddsért bátran ajánljuk a vendégek sikerét.

Troyes – Metz (20:00)  Tippmix kód: 33708 V
Tipp:Metz (1X2) odds:2,10 “C” 1. szint Tét: 0,5 egység

A második találkozón egy remek mérkőzésre számíthatunk, az angol Championship 5. fordulójában a Middlesbrough – West Brom kettős fog egymással találkozni. Lényegében mindkét csapat jól szerepel, a hazai fél jelenleg veretlen 3-1-0 a csapat mérlege és 8:2 a gólkülönbségük. A West Brom pedig 2-1-1-s mérleggel 13:7-s gólkülönbséggel a 7. helyen kapaszkodik az élbolyhoz. Itt az elején ismételten felesleges az esélyes felekről beszélni, de egyértelmű, hogy mindkét csapat célja, hogy a Premier League-be kerüljön. A hazaiak mindig is a remek védekezésükről voltak híresek, viszont a West Brom a jelenlegi liga legjobb támadósorával rendelkezik és a 4 forduló alatt szerzett 13 találatuk is erről ad tanúbizonyságot. Remek védelem kontra legjobb támadósor talán meghozhatja a gólt, de ezért is marad rizikós a mai tipp. De ha megfigyeljük a statisztikákat, talán már mégsem olyan necces ez a választás. A boro hazai pályán szinte mindig szerez gólt és egy rövidtávú statisztikát fürkészve a legutóbbi 10 hazai mérkőzésén 9 alkalommal gólt szerzett az ellenfeleinek. A West Brom szintén rövidtávú statisztikáját nézve a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésén 9 alkalommal gólt szerzett. De itt a ligában idegenben továbbra is veretlen a csapat. Ezért mi úgy véljük, hogy a mai találkozón kialakulhat egy adok-kapok. A boro hazai pályán tehát jól teljesít, míg a liga legjobb támadói a West Brom keretét erősítik, így mi, mint statisztikailag, mint megérzésileg bevállaljuk a gólváltást, mint opciót!

Middlesbrough – West Bromwich (20:45) Tippmix kód: 41245 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “C” 1. szint Tét: 0,5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: