b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Toronto Raptors – Houston Rockets

Ma minden erejükre szükségük lesz Hardenéknek, hogy hazai pályán behúzzák a győzelmet. Egy esetleges vereség, akár a GSW továbbjutását is megelőlegezheti, hiszen 3-0-ra változna az eredmény. (Fotó : Getty Images)

Egy NBA mérkőzéssel nyitnánk a holnapot. Mindezek előtt természetesen érkezzenek a proj. score-k.

NBA PROJ. SCORE:
PHI-ORL 116-110
IND-CHI 112-103
TOR-HOU 112-111
MEM-POR 103-104
MIN-OKC 118-119
GSW-BOS 115-108

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Toronto Raptors – Houston Rockets I

A találkozón az underdog szerepben lévő Rocketsra fogadnánk ismét. Előző mérkőzésen sikerült Hardenékkal profitálni, akkor 11 pontos fölénnyel nyert a Celtics otthonában a csapat. Most egy kicsit erősebb ellenfélhez érkeznek, viszont a Raptors utóbbi időben botladozik, szoros mérkőzéseket játszik, míg a Rockets bomba formában érkezik.

A Rockets kellemetlen ellenfélnek számít, Harden 37 pont/mérkőzés átlaga brutális, mindezek mellett pedig fantasztikus formában az együttes. Triplákban ma sem lesz hiány és a Raptors védelemnek köztudott, hogy nem fekszik a triplák kivédekezése.

A szimulációs rendszerünk 112-111-s eredményt alkotott és szerintünk is szoros mérkőzésre lesz kilátás. Bíznánk tehát Hardenékben, akik a Celtics ellen is underdogként nyerni tudtak, de a GSW ellen is parádéztak. Mindkét oldalon lesznek hiányzók, de egyikük sem “kulcsfontosságú” illető. Egy szó, mint száz láttuk és több mérkőzése követjük a Rockets csapatát. A Raptors botlott a Pistons ellen, de ezt megelőzően épp nyertek a Portland, kikaptak a Magic és épphogy verték a Spurs csapatát. Megfigyelve az erőviszonyokat a jelenleg Rockets ezen csapatoknál erősebbnek mondható. Úgyhogy jöjjenek a Harden triplák és remélhetőleg ma is szoros találkozót láthatunk tőlük, amit kétlek, hogy hajnalba 2 számjegyű különbség lenne a felek közt.

Toronto Raptors – Houston Rockets (02:00)

Tipp:Houston Rockets +6,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,53 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: