Prémium szolgáltatás: Top mérkőzésekre fogadunk!

Ma nagyon nehéz volt döntést hoznunk, maradjunk a top ligáknál, vagy váltsunk a kisebb értékű bajnokságokra. Majd arra a döntésre jutottunk, hogy maradjunk a jól megszokott bajnokságoknál és ugyan ma rangadó-rangadót követ kockáztatunk, hiszen aki mer az nyer..


I Lyon – PSG I

A mérkőzésen egy francia derbinek lehetünk szemtanúi, de most is bíznánk abban a tényezőben, hogy a Lyon nagyon gyengén szerepel, míg a PSG továbbra is fantasztikusan teljesít. Vannak kisebb botladozások, viszont elmondható, hogy a PSG nem fogja ezt a meccset félvállról venni.Ugyan 10 ponttal vezetik a bajnokságot, de mindezek ellenére is mi azt mondjuk, hogy ennek a Lyonnak akiknek legutóbb öt gólt gurítottak illik ismét megzörgetni a hálójukat. A hazai együttes egyébként nem teljesít rosszul, viszont szinte minden egymás elleni mérkőzésen két vagy több gólt kaptak a PSG-től. Ma Neymar biztosan nem lesz, de Cavani és Mbappé továbbra is szárnyalnak. Mbappé 18, Cavani 16 találatnál jár. Az adok-kapok is benne lehet a meccsben, ezért mi a gólváltásra és a 2,5 over opcióra egyben kötünk fogadást és reméljük, hogy egyik csapat sem viccel meg bennünket. Ami érdekes adat lehet, hogy ebben a felállásban a legutóbbi 5 mérkőzésen rendre potyogtak a gólok, illetve a Lyon szinte minden egyes hazai mérkőzésén szerzett legalább egy gólt.

Lyon – PSG (21:00)
Tipp:Igen + Több, mint 2,5 gól(Mindkét csapat szerez gólt+Gólszám összesített) odds:1,62 “B” kategória Tét: 3 egység

I Manchester City – Arsenal I

Ugyanazt az opciót ajánljuk, mint a francia derbi esetében. Az indok pedig igencsak egyszerű. A City remekül szerepel főleg hazai környezetben, míg az Arsenal végig brillírozik elől és szinte minden egyes találkozóján gólt szerez az együttes. Gólt rúgtak a Liverpoolnak is, de a Manchester Utd. ellen is bevették idegenben a hálót. Ugyan az előző mérkőzésen kapott gól nélkül zárt a City az Arsenal otthonában, viszont most hasonló mérkőzésre számítanánk, mint a Liverpooli mérkőzésen, akik mint ahogy tudhatjuk a legjobb védelemmel rendelkeznek jelenleg a bajnokságban. Elől mindkét csapat a legjobbjait küldheti “csatába”. Ezért várnánk a gólokat és a 2,5 over opciót is egyben.

Manchester City – Arsenal (17:30)
Tipp:Igen + Több, mint 2,5 gól(Mindkét csapat szerez gólt+Gólszám összesített) odds:1,90 “C” kategória Tét: 2 egység

I Leicester – Manchester Utd. I

Az utolsó elemzésünk esetében bíznánk a remek formában lévő “vörös ördögökben”. A tippünk itt is a gólokban rejlik, viszont a vendégek góljait céloztuk meg most. Gyakorlatilag a Manchester az edzőváltás óta szinte minden egyes meccsén 2 vagy több gólt szerez, egyedül a Tottenham otthonában nem tették ezt meg. Előző fordulóban nagyot mentett a csapat és 2-2-vel tudtak zárni, most viszont azzal a Leicesterrel találkoznak, akik szinte minden egyes találkozón kapnak 1-1 gólt. Legutóbb a Liverpool ellen szerencsével ugyan de 1-1-el zártak. Nehéz mérkőzés lesz ez is, viszont ott lebeghet akár a gólváltás is a meccsben, márpedig ez ha így lesz, akkor a MU szinte garantáltan lő 2 gólt. Ezért a vendégek góljaira kötnénk fogadást, amely az egymás elleni eredményeket tekintve nem elképzelhetetlen.

Leicester – Manchester Utd. (15:05)
Tipp:Több, mint 1,5 gól (Manchester Utd. gólszám) odds:1,86 “C” kategória Tét: 2 egység