b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Top mérkőzésekre fogadunk!

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 26: Marcus Rashford of Manchester United celebrates scoring his sides first goal with his Manchester United team mates during the Premier League match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford on August 26, 2017 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Ma nagyon nehéz volt döntést hoznunk, maradjunk a top ligáknál, vagy váltsunk a kisebb értékű bajnokságokra. Majd arra a döntésre jutottunk, hogy maradjunk a jól megszokott bajnokságoknál és ugyan ma rangadó-rangadót követ kockáztatunk, hiszen aki mer az nyer..


I Lyon – PSG I

A mérkőzésen egy francia derbinek lehetünk szemtanúi, de most is bíznánk abban a tényezőben, hogy a Lyon nagyon gyengén szerepel, míg a PSG továbbra is fantasztikusan teljesít. Vannak kisebb botladozások, viszont elmondható, hogy a PSG nem fogja ezt a meccset félvállról venni.Ugyan 10 ponttal vezetik a bajnokságot, de mindezek ellenére is mi azt mondjuk, hogy ennek a Lyonnak akiknek legutóbb öt gólt gurítottak illik ismét megzörgetni a hálójukat. A hazai együttes egyébként nem teljesít rosszul, viszont szinte minden egymás elleni mérkőzésen két vagy több gólt kaptak a PSG-től. Ma Neymar biztosan nem lesz, de Cavani és Mbappé továbbra is szárnyalnak. Mbappé 18, Cavani 16 találatnál jár. Az adok-kapok is benne lehet a meccsben, ezért mi a gólváltásra és a 2,5 over opcióra egyben kötünk fogadást és reméljük, hogy egyik csapat sem viccel meg bennünket. Ami érdekes adat lehet, hogy ebben a felállásban a legutóbbi 5 mérkőzésen rendre potyogtak a gólok, illetve a Lyon szinte minden egyes hazai mérkőzésén szerzett legalább egy gólt.

Lyon – PSG (21:00)
Tipp:Igen + Több, mint 2,5 gól(Mindkét csapat szerez gólt+Gólszám összesített) odds:1,62 “B” kategória Tét: 3 egység

I Manchester City – Arsenal I

Ugyanazt az opciót ajánljuk, mint a francia derbi esetében. Az indok pedig igencsak egyszerű. A City remekül szerepel főleg hazai környezetben, míg az Arsenal végig brillírozik elől és szinte minden egyes találkozóján gólt szerez az együttes. Gólt rúgtak a Liverpoolnak is, de a Manchester Utd. ellen is bevették idegenben a hálót. Ugyan az előző mérkőzésen kapott gól nélkül zárt a City az Arsenal otthonában, viszont most hasonló mérkőzésre számítanánk, mint a Liverpooli mérkőzésen, akik mint ahogy tudhatjuk a legjobb védelemmel rendelkeznek jelenleg a bajnokságban. Elől mindkét csapat a legjobbjait küldheti “csatába”. Ezért várnánk a gólokat és a 2,5 over opciót is egyben.

Manchester City – Arsenal (17:30)
Tipp:Igen + Több, mint 2,5 gól(Mindkét csapat szerez gólt+Gólszám összesített) odds:1,90 “C” kategória Tét: 2 egység

I Leicester – Manchester Utd. I

Az utolsó elemzésünk esetében bíznánk a remek formában lévő “vörös ördögökben”. A tippünk itt is a gólokban rejlik, viszont a vendégek góljait céloztuk meg most. Gyakorlatilag a Manchester az edzőváltás óta szinte minden egyes meccsén 2 vagy több gólt szerez, egyedül a Tottenham otthonában nem tették ezt meg. Előző fordulóban nagyot mentett a csapat és 2-2-vel tudtak zárni, most viszont azzal a Leicesterrel találkoznak, akik szinte minden egyes találkozón kapnak 1-1 gólt. Legutóbb a Liverpool ellen szerencsével ugyan de 1-1-el zártak. Nehéz mérkőzés lesz ez is, viszont ott lebeghet akár a gólváltás is a meccsben, márpedig ez ha így lesz, akkor a MU szinte garantáltan lő 2 gólt. Ezért a vendégek góljaira kötnénk fogadást, amely az egymás elleni eredményeket tekintve nem elképzelhetetlen.

Leicester – Manchester Utd. (15:05)
Tipp:Több, mint 1,5 gól (Manchester Utd. gólszám) odds:1,86 “C” kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: