b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Texas Rangers – Chicago Cubs

A holnapi munkánkat egy MLB találkozóval folytatjuk, ahol a Texas Rangers és a Chicago Cubs találkozójára ajánlunk alacsony téttel fogadást.

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, undor over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Texas Rangers – Chicago Cubs I

Döntésünk alapja valójában a Cubs előszezonja, illetve a Texas Rangers elleni nyitómérkőzés, ahol 8 ponttal nyertek itt Arlingtonban. Pár nappal ezelőtt 4-12-s mérkőzést hoztak össze a felek és lényegében most sem várnánk nagy meglepetést a hazaiaktól. A Cubs az előző szezonban kisebb meglepetésre már a Colorado ellen kiesett a szabadkártyánál, de továbbra is borzasztó erős a keretük.

Az előző mérkőzésen a Rangers vezetett, de ezt követően a 4. inningtől végig hozták a pontokat a vendégek és a mérkőzés végére 12 pontot sikerült összehozniuk. Ma is hasonló a sérültek listája, az viszont biztos, hogy a vendégek legjobbjai Lester, illetve Darvish, Almora, Baez, Bote és Bryant a keret részese ma is.

Remekül indította tehát a Cubs az idei szezont és most ugyan egy szorosabb párharcra számítunk és a szimulációs eredmények is 4,7-6-2-s mutatót alakítottak ki, viszont bízunk a vendégekben. Várhatóan a Cubs behúzza ismét a mérkőzést és a vele járó pontokat. Mai mérkőzésen egyébként a kezdő dobók a csapatoknál Yu Darvish akinek 3.49 ERA és1.19 WHIP a statisztikája, illetve Edison Volquez akinek 4.42 ERA és 1.44 WHIP a karrier mutatója.

Texas Rangers – Chicago Cubs  (01:05)
Tipp:Chicago Cubs (A mérkőzés győztese) odds: 1,64 “C”  kategória Tét: 2 egység
0
%d bloggers like this: